Ivan: Raportul MCV, politizat de "emisarii" lui Băsescu
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Europarlamentarul PSD,  Cătălin Ivan, a declarat că raportul MCV a fost profund politizat de "emisarii lui Traian Băsescu la Bruxelles", iar declaraţiile şefului statului privind raportul MCV arată "obsesiile" acestuia.

"Ce spunea doamna Hăineală la CSM apare aproape cu punct şi virgulă în raport. Declaraţii făcute de Traian Băsescu, de Monica Macovei, de Hăineală şi de alţii ca ei apar în acest raport. Este un raport foarte slab, profund politizat pe alocuri. Discuţia pe baza raportului este, de asemenea, politizată pentru că un raport politic nu poate fi discutat tehnic", a mai susţinut Ivan, în replică la declaraţiile făcute duminică de către preşedintele Traian Băsescu.

 Cătălin Ivan a mai susţinut că declaraţiile şefului statului privind raportul MCV arată "obsesiile" acestuia.

 "Este vorba despre obsesiile lui Traian Băsescu, lupta obsesivă a lui Traian Băsescu cu mogulii imaginari, mogulii răi, nu mogulii buni, de data aceasta este vorba de Ghiţă şi de Voiculescu, obsesia lui Traian Băsescu legată de referendumul din vară şi de cele 7,4 milioane de voturi împotrivă şi de lovitura de stat pe care numai Traian Băsescu şi Monica Macovei au văzut-o şi, în al treilea rând, ar mai fi vorba despre grija obsesivă a lui Traian Băsescu faţă de instituţiile care l-au servit de-a lungul acestor ani foarte bine - ANI, DNA, CSM şi anumiţi procurori", a spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel