Ivan: Nu credea nimeni că Mișcarea Populară nu va deveni partid
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
catalin-ivan-dcnews (2)_309x206
catalin-ivan-dcnews (2)_309x206

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, spune că înființarea Partidului Mișcarea Populară nu ar trebui să surprindă pe nimeni, pentru că Elena Udrea, Monica Macovei, Cristian Preda și Elena Băsescu au nevoie de un partid din partea căruia să candideze la europarlamentare.

"Traian Băsescu nu mai surprinde pe nimeni de foarte mult timp. Cred că sunt foarte puţini naivi în ţara asta care să creadă că Mişcarea Populară nu se va transforma într-un partid politic şi că din el nu vor face parte Elena Udrea, Monica Macovei, Cristian Preda şi alţi oameni politici fideli lui Traian Băsescu care au susţinut regimul acestuia în toţi anii care au trecut", a declarat europarlamentarul pentru Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al social-democraților spune că "locomotiva acestui partid este Traian Băsescu, acesta având intenţie de vot de maximum 10 procente", scorul Mişcării Populare va arăta că este "un partid care nu duce nicăieri".

"Elena Băsescu avea nevoie de un partid pentru un nou mandat de europarlamentar, acum va avea şi partidul din partea căruia să candideze", a adăugat Ivan.

Președintele fundației Mișcarea Populară, Marian Preda, a anunțat, vineri, la Timișoara, că a început colectarea de semnături pentru a crea un partid cu același nume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel