Ivan: Guvernul a procedat corect. Blaga se face de râs ca Băsescu
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Cătălin Ivan
Cătălin Ivan

Cătălin Ivan susține că președintele PDL, Vasile Blaga, "se face de râs" așa cum s-a făcut și Traian Băsescu. Purtătorul de cuvânt al PSD a declarat că Executivului nu i se poate reproșa nimic referitor la privatizarea CFR Marfă

"Domnul Blaga merge pe urmele lui Băsescu și lansează insinuări cu privire la intențiile Guvernului în procesul de privatizare a CFR Marfă. Ca și Băsescu la momentul din CSAT, când nu a fost în stare să spună concret ce nereguli ar exista în procedură, Vasile Blaga se face de râs atunci când trebuie să probeze acuzațiile. Nu poate să vină în fața românilor cu mai mult decât un discurs pur politicianist.", a declarat Cătălin Ivan, potrivit unui comunicat de presă.

"Nu se poate reproșa nimic Guvernului pe subiectul privatizării CFR Marfă!"

El a adăugat că "Nu se poate reproșa nimic Guvernului pe subiectul privatizării CFR Marfă! S-au urmat toți pașii legali, s-a discutat subiectul inclusiv în CSAT, iar finanțatorii internaționali au acceptat procedura de privatizare. Însă nu se putea merge cu procedura până la capăt, atât timp cât nu exista siguranța oferită de cumpărător. Instituțiile internaționale așteaptă din partea noastră eficientizarea companiilor prin privatizare și nu distrugerea acestora!".

"Nu fac decât să se decredibilizeze"

Purtătorul de cuvânt al PSD mai atrage atenția că "Înainte, acoliții lui Băsescu și din zona PDL urlau că CFR Marfă trebuie privatizată. Când a început procesul de privatizare, s-au sucit, susținând că statul trebuie să-și păstreze această zone strategice. Acum, că suntem precauți, din nou nu e bine. Nu fac decât să se decredibilizeze”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel