Urmărește emisiunea live
”iUmor”. Ioana State răspunde criticilor cu poze: Aveam 110 kg
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Ioana State a participat la iUmor. A fost cea mai votată din ediția de duminică seară de la Antena 1 și a ajuns în finală. 

”VĂ MULȚUMESC enorm pentru sprijin!

Promit ca în finala #iUmor să vă smulg câte un zâmbet pentru fiecare vot primit acum!

Mă mănâncă însă degetele să punctez câte ceva.

Am știut ce reacții vor veni după apariția la TV. Le-am anticipat, ba chiar le-am așteptat. Mi-am spus glumele pe care le-am scris anterior pe Facebook, că nu toată lumea care se uită la TV stă neapărat și pe Facebook, iar eu m-am hotărât de pe o zi pe alta să particip. Pe unele le știați? Am știut asta. Am avut trac? Am avut! Nu am dicție? Nu prea am! Nu trăiesc din stand-up, nu am mai făcut și nu sunt om de scenă. Pentru finală fac altele și nu le mai pun aici, să nu mai fie discuții și să nu mai ajungă pe la alții, fără sursă.

(w670)

Reacțiile la care fac referire sunt legate de faptul că State Ioana e mai grasă decât pe Facebook. Da! Am știut ce va aduce apariția mea acolo, dezamăgire, poate vă așteptați la o bombă sexi... Dezamăgită am fost și eu, să știți, că m-am îngrășat în ultimele luni și mi-a venit greu să accept că nu mai am forma la care ajunsesem odată, cu eforturi și multă determinare. Nu prea mi-a mai ars de poze noi, pe unele le-am filtrat, că așa e pe Facebook, ba chiar am admis și m-am autoironizat în diverse statusuri că îmi editez pozele. M-am păcălit, aia e... un fel de propria-mi capcană, dar am dus-o până la capăt. Asta sunt eu!!! Trebuia să mă ascund? În pozele de mai jos aveam 110 kg, peste două luni pot să am din nou 60. N-o dau în drame cu ce am suferit eu și că m-a durut sufletul să fi fost așa, sau despre cât am muncit să îmi schimb viața. Îmi asum criticile, dar nu empatizez cu înverșunarea legată de asta. Mă gândesc serios să mă mai îngraș încă vreo 10 kg. și să mă înscriu și la un concurs de miss. Ar fi o dovadă în plus de umor, nu? Cât despre cei ce au capacitatea de a înțelege mai mult ce văd, nu și ce aud... Ei nu reprezintă o voce care să conteze pentru mine. "Aud" răutățile lor ca pe niște voci de la un balcon al unui bloc cu bulină roșie.

Acum, că am lămurit și v-am prezentat sincer că știu unde am greșit și cum m-am rătăcit, vă mulțumesc enorm pentru sprijin. Să ne vedem sănătoși, mai slabi, iar cei care au râs de mine, mai frumoși la suflet!” a scris Ioana pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel