Iulian Dinu, românul care a format 2500 de antrenori
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Iulian Dinu
Iulian Dinu
Dc News a aflat povestea de succes a lui Iulian Dinu, un kinetoterapeut care în 11 ani a dezvoltat o afacere prin care a format mii de iubitori de sport.
"Totul a pornit acum 11 ani cand mi-am inceput cariera de kinetoterapeut, preparator fizic si antrenor personal. Acum 5 ani am lansat Fitness Education School , o scoala de formare in domeniul sportiv cu care activam in prezent in 13 orase din Romania. In prezent am format peste 2500 de antrenori. De 2 ani de zile, pe langa scoala am inceput sa am cereri de consultanta pe mai multe domenii in care se cerea analiza de business, dezvoltarea planului de afaceri, dezvoltarea brandului, promovarea lui, etc. 
 
Primind aceste provocari, m-am apucat sa studiez si am facut mai multe cursuri de antreprenoriat, marketing , seo si facebook ads in Romania. Din aceste cursuri am realizat ca este o piata buna, care se dezvolta si se cer in continuare astfel de cursuri si am decis sa lansam anul acesta Business Education School. Aici vom organiza cursuri acreditate de Minister de Antreprenoriat, Marketing Manager, PR si Coaching, si neacreditate de Minister cursuri de SEO , PPC si Marketing Online", ne-a povestit Iulian Dinu. 
 
VEZI ȘI: 

Profit din apă chioară. O afacere îngropată de ani buni revine pe piaţă

Minoră dispărută! Sunați la 112 dacă o vedeți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel