Părinții despre deschiderea școlilor: Am obosit. Școala trebuia să înceapă. Vom avea un an foarte greu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ
Iulian Cristache, președintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți, a vorbit despre începerea noului an școlar în contextul pandemiei de COVID-19.

"Am obosit de contre și controverse. Școala trebuia să înceapă. Nu putem mulțumi pe toată lumea. Sunt părinți care vor, alții care nu mai vor, unii nici nu mai știu ce vor, profesorii la fel. Trebuie să vedem ce facem și cum punem umărul să ajutăm. Vorbim totuși despre copiii României și trebuie să facem eforturile necesare să venim în sprijinul lor. Nu va fi un an ușor.

Să dea Dumnezeu să putem duce măcar primul semestru la bun sfârșit. Vedem după prima săptămână ce se va întâmpla și sperăm să revenim la normal. Repet, vom avea un an foarte greu pentru că uitați-vă, nici nu am început bine anul școlar și sunt sute de profesori care deja infectați cu COVID. Gândiți-vă ce se va întâmpla când vor veni aproape 3 milioane de copii în școli în primele săptămâni. Eu am propus ca disciplinele de examene să se facă față în față, să avem un program redus, iar unele dintre discipline să fie trecute în program online.", a declarat Iulian Cristache în direct la RealitateaPLus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel