Iulian Bulai, FAKE NEWS despre RRA pentru interese politice. Unde sunt tinerii revoltați? Societatea civilă acceptă minciuna politică?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Iulian Bulai, după ce a acuzat TVR pentru programul de Revelion, a trecut la Radioul Public (RRA), acuzat de cenzură pentru că nu ar fi dat trei știri despre USR și PNL. RRA a dovedit că deputatul USR a mințit prin acuzațiile făcute. 

Iulian Bulai, prin mesajul său, a transmis informații false, făcând ceea ce se numește ”fake news”. Lui Donald Trump, președintele american, i-a fost blocat contul de Facebook de multe ori pentru fake news. Întrebarea este de ce nu se întâmplă același lucru și cu politicianul Iulian Bulai, care transmite aceste informații false, la care au reacționat peste 2.500 de oameni și care, în mod sigur, au ajuns la mult mai mulți. Din câte se poate observa pe Facebook, postările sale nu sunt marcate ca ”fake” așa cum obișnuiește, în ultima vreme, rețeaua socială când o informație este falsă. 

În al doilea rând, unde e societatea civilă și reacția ei? De ce toți acei tineri supărați pe clasa politică nu reacționează când un politician de la USR (speranța lor) continuă să-i mintă? De ce nu este sancționat de ei politicianul care se pare că vrea să facă schimbări în instituții de presă pe baza unor acuzații mincinoase? Sunt ei mulțumiți că sunt mințiți pentru ca un partid să pună mâna pe o instituție de presă? Aceasta să fie marea schimbare pe care a promis-o partidul veșnic în politică pentru români? Nu ne-am săturat oare de îi schimbăm pe ai lor cu ai noștri de fiecare dată când un alt partid ajunge la Putere? E oare normal ca un demnitar al statului să mintă public cu privire la o instituție de presă căreia vrea să-i facă agenda? 

Și dacă nu e normal să acceptăm un fake news grosolan ajuns în spațiul public pentru interese de partid, de ce niciun tânăr frumos și liber acum nu mai e revoltat? De ce nimeni nu sare? 

Citește și: Iulian Bulai, prins cu minciuna. RRA prezintă public dovezile care arată că parlamentarul USR nu a spus adevărul

”Trăiască tovarășul Bulai”. Reacții dure după atacul la RRA: Este IREAL cât de puține știi despre democrație. Bezna minții

După TVR, a venit rândul Radioului Public. Iulian Bulai face acuzații de ”sabotaj”, nemulțumit că nu a dat trei știri despre PNL și USR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel