Data actualizării:
Data publicării:

Iulia Vântur va sărbători Crăciunul în India. Vedeta povestește momentele de dor din copilărie

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Iulia Vântur/ Instagram
Sursă foto: Iulia Vântur/ Instagram
Nu a mai sărbătorit Crăciunul de mulți ani în România, iar luminile Mumbaiului nu se pot compara cu dorul său de copilărie.

Iulia Vântur a părăsit România în urmă cu mulți ani pentru a sta cu iubirea ei, celebrul actor indian Salman Khan, în India. Ea mai frecventează România când și când, însă marea parte a timpului și-o petrece în țara exotică.

Cu toate acestea, dorul de casă o cheamă cu gândul, dezvăluind pentru Viva faptul că în fiecare an simte lipsa atmosferei de Crăciun din România.

Deși nu a mai sărbătorit Crăciunul în România de ani de zile, vedeta nu se plânge de Mumbai, acolo unde asistă la spectacolele organizate cu ocazia sărbătorilor de final de an.

„În fiecare an tânjesc după atmosfera de Crăciun de acasă, însă, aproape în fiecare an, ajung la Iași de ziua mamei și a tatălui, adică la început de decembrie și plec imediat după, pentru că am concerte, e o perioadă aglomerată. În ultimii patru ani, nu am fost în România de Crăciun. Sărbătorim Crăciunul în India, cu brad împodobit, Mumbaiul este luminat, e o atmosferă frumoasă, însă nimic nu se compară cu acel Crăciun petrecut cu părinții. Îi colind însă, în fiecare an, prin videocall, oriunde aș fi în lume. E tradiția noastră de Crăciun.

Iubesc Crăciunul, iubesc colindele. Cântând colinde, mă simt mai aproape de părinți, de casă, de copilărie. Am amintiri frumoase, foarte dragi sufletului meu. De fiecare dată când cânt colinde, mama se emoționează până la lacrimi, e un moment foarte intim și frumos. Și, datorită unui colind, pe care li l-am cântat prietenilor din India, am ajuns să cânt aici. Le-a plăcut foarte mult, probabil tocmai pentru că era special pentru mine și am pus mult suflet când l-am cântat”, a spus Iulia Vântur, pentru viva.ro.

Câteva dintre momentele pe care le povestește cu drag fac trimitere la momentele din copilărie, atunci când părinții vedetei îi erau alături pe tot parcursul iernii, jucându-se și distrându-se cu aceștia de zor. Totodată, și vedeta era supusă aceluiași obicei ca majoritatea dintre noi - pijamalele cadou de Crăciun.

„Mângâierea mamei când veneam de afară, de la săniuș, înghețată bocnă. Cum mă înfofolea și-mi freca mânuțele să mi le dezghețe. Momentele în care împodobeam bradul cu tata, în timp ce ascultam colinde, după săniuș. La final, o chemam pe mama, să punem împreună steaua în vârf. Era foarte frumos. Mergeam să-mi colind rudele apropiate și prietenii, așteptam cu nerăbdare să vină Moșul. Însă Moșul meu avea o fixație… pijamalele! Foarte enervant să primești pijamale mereu. (râde) Nici că-mi mai place să port pijamale de când am crescut, poate de aceea. (zâmbește)”, a mai mărturisit Iulia Vântur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel