Iulia Vântur, primele declarații din casa lui Salman Khan
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
iulia vantur
iulia vantur
Iulia Vântur a lansat luni primul album muzical în hindi. Artista a oferit detalii despre ceremonia de lansare din India în emisiunea lui Cătălin Măruță, printr-o transmisiune live direct din casa lui Salman Khan.

„Este vorba despre o piesă compusă de un cântăreţ foarte celebru. Clipul urmează să se filmeze în vreo două săptămâni. Urmează să filmam clipul oficial“, a povestit Iulia Vântur în emisiunea La Măruță.

Ceremonia de lansare a avut parte de momente tensionante, unul dintre organizatori, deranjat de blițurile aparatelor de fotografiat ale jurnaliștilor, a fost pe punctul de a anula conferința dacă se încetează cu fotografiile. ”Vă rog să nu mai faceţi fotografii! Este lansarea unui album muzical, nu sesiune de fotografii. Dacă nu vă opriţi, o să întrerupem tot”, a declarat unul dintre organizatori.

(w670) Iulia Vân

De asemenea, astăzi este o zi emoționantă pentru Iulia. Artista sărbătorește ziua de naștere a mamei sale. „Vreau să îi transmit mamei mele toată dragostea. Vreau să le spun părinţilor mei că îi iubesc foarte mult“, a adăugat Iulia Vântur.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel