Urmărește emisiunea live
Iulia Vântur își mărește contul serios în 3 seri la Cerbul de Aur!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Deși s-a anunțat că Mădălina Ghenea va prezenta Festivalul Cerbul de Aur, alături de celebrul actor italian Gabriel Garko, iată că românca lui Salman Khan, mai precis, Iulia Vântur, va fi la această ediție amfitrioana evenimentului.   

Iulia Vântur a ținut la negocieri, nu s-a lăsat, și se pare că pentru cele trei seri de festival în care va fi prezenta pe post de gazdă a “Cerbului de Aur”, ar încasa o sumă frumușică, cu multe zerouri. Potrivit Click!, iubita celebrului Salman Khan a obținut nici mai mult nici mai puțin de 10.000 de euro pentru cele trei seri (30, 31 august și 1 septembrie) în care va prezenta artiști în vogă pe scena “Cerbului de Aur”, precum Nicole Scherzinger, Amy Macdonald, James Blunt, Eleni Foureira, Edvin Marton, Loredana, Delia, Horia Brenciu & HB Orchestră, The Motans și Carla’s Dreams. 

(oar_w460)

“….Mă simt onorată să prezint o ediție cu adevărat specială a «Cerbului de Aur». Acest festival cu tradiție, care ne-a oferit atât de multe amintiri frumoase, se întoarce după o pauză de 9 ani, într-un moment aniversar, 100 de ani de la Marea Unire. Sincer, când am primit propunerea de la TVR, m-am reconectat instant cu momentele din adolescență, mi-am amintit de serile frumoase din Piața Sfatului, de recitalurile pe care le așteptăm cu nerăbdare. Am luat decizia cu mare drag, de-abia aștept să revin în Piața Sfatului, să mă bucur de muzică, de spectacol”, a spus Iulia Vântur pentru Click! 

(oar_w460)

Acum, întrebarea de pe buzele tuturor este dacă Vântur îl va aduce cu ea la Brașov și pe actorul indian Salman Khan, cu care se iubește de câțiva ani și datorită căruia s-a mutat în India.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel