Iulia Navalnîi, soția lui Alexei Navalnîi, susține că este persecutată de poliție. Procuratura avertizează oamenii să nu iasă la proteste
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Alexei Navalnîi
Sursă foto: Facebook Alexei Navalnîi
Iulia Navalnîi, soția lui Alexei Navalnîi, susține că constant urmărită de polițiștii ruși.

Iulia Navalnîi, soția lui Alexei Navalnîi, a postat o fotografie cu o mașină care stă de pază în fața casei sale. Potrivit ei, autoturismul aparține polițiștilor ruși care o persecută doar pentru faptul că este soția oponentului lui Putin.

"Mașina aia stă lângă casa mea de o zi deja, polițiștii mă păzesc. Ei bine, de ce să fim surprinși, acum că mă persecută ca soție a unui dușman al poporului. A venit al 37-lea an și nu am observat.", a scris Iulia Navalnîi pe contul său de Instagram.

Sute de oameni au încurajat-o în comentarii și i-au spus să nu îi fie frică. Rețele de socializare sunt împânzite de mesaje ale oamenilor revoltați de arestarea lui Alexei Navalnîi. Mulți dintre ei anunță că vor fi prezenți la protestul care va fi organizat sâmbătă, 23 decembrie, în mai multe orașe din Rusia. Procuratura Generală a Rusiei a emis astăzi un avertisment organizatorilor manifestațiilor, argumentând prin faptul că protestele preconizate pentru 23 februarie nu sunt autorizate, iar prezența în stradă va fi considerată ilegală.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de @yulia_navalnaya

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel