Iulia Gorneanu, situație critică într-o clinică din Germania
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
La Blouse Roumaine a postat un apel pe pagina de Facebook a Iuliei Gorneanu, un cunoscut ziarist specializat  pe tradițiile românilor, aflat într-o situație critică la o clinică din Germania.

"Iulia Gorneanu, colega și prietena noastră dragă, se luptă în fiecare secundă pentru viață. Vă rugăm să fiți alături de ea cu gânduri bune și rugăciuni la ora 18 (ora României), oriunde vă aflați. Are nevoie de iubire și putere să treacă peste acest moment critic. Credința poate muta munții din loc și poate aduce minuni, acolo unde nu mai există speranță. Credem din toată inima că Iulia are forța să își revină.

Cu câteva zile în urmă, în drum spre un eveniment organizat de Institutul Cultural Român din Paris unde urma să își prezinte expoziția de ii și costume tradiționale dedicată Reginei Maria, Iulia a început să se simtă foarte rău. La Stuttgart a fost internată de urgență în spital, iar la câteva ore a fost transferată cu elicopterul la Heidelberg, unde exista un centru specializat pentru afecțiuni ale ficatului.
Situația ei s-a înrăutățit de la o zi la alta, momentan pronosticurile medicilor fiind rezervate. Suferă de insuficiență hepatică fulminantă.

Mulțumim mult pentru sprijin și suport prietenilor apropiați, Ministerului Sănătății, Mariei Kando din Stuttgart care s-a ocupat de formalitățile de spitalizare și a fost alături de Iulia aici, în Germania.

Uniți putem să transformăm răul în bine.
Iulia are nevoie de noi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel