Iulia Albu, probleme financiare: ''Am decis să o iau de la zero''
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Iulia Albu
Iulia Albu
Iulia Albu, fashion editor și jurat al emisiunii Bravo, ai stil!, de la Kanal D, a vorbit într-un interviu live pentru Viva! despre perioadele dificile din viața ei. 

Iulia Albu mărturisește că cele mai grele etape au fost când trăia dintr-un salariu de 8 milioane și nu își putea permite să își cumpere lucrurile dorite, momentul plecării de la părinți și divorțul de Mihai Albu.

„Din punct de vedere financiar, cele mai grele momente au fost când mi-am dorit să îmi cumpăr o pălărie, iar tatăl meu nu a vrut să îmi dea bani. Asta pe la vreo 20 de ani. A fost foarte dificil. Era vreo 2000 de lire. Atunci nu era cu euro. A mai fost apoi un moment tare dificil în momentul în care am plecat de acasă de la părinţii mei, m-am căsătorit. A trebuit să trăiesc din banii mei. A durat o perioadă de opt ani. Iar al treilea moment dificil financiar a fost momentul în care am divorţat. Pentu că atunci am abandonat complet avocatura, aveam un salariu de 8 milioane și am decis să o iau de la zero, din nou”, a spus Iulia Albu pentru Viva.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel