Data actualizării:
Data publicării:

Iulia Albu amenință cu despărțirea, din nou. Mike ar fi comis-o la o petrecere, după ce a dus-o pe vedetă acasă

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Agerpres
Sursă foto: Agerpres
Iulia Albu așteaptă dovezile, înainte de a face vreun „gest necugetat”.

Mike și Iulia Albu au avut un istoric mai zbuciumat în ultimul timp. Cei doi iubiți s-au certat „rău de tot” după ce au sosit în România, din America Express, iar acestea nu au fost decât continuări are momentelor tensionate care apăruseră încă din timpul competiției celebre.

Iulia Albu: Am o singură zi pe săptămână în care mănânc zahăr
https://www.dcnews.ro/iulia-albu-am-o-singura-zi-pe-saptamana-in-care-mananc-zahar_876524.html

După ce și-a cerut scuze pentru ieșirea sa - „agresivă” percepută de unii - Mike a primit ce-a de-a doua șansă de la partenera care nu a putut renunța la iubirea ei.

Cu atât mai mult, în urmă cu câteva zile a avut loc o petrecere la Antena, unde au fost celebrați 30 de ani de existență ai trustului de către toți „membrii familiei”. Iulia Albu s-ar fi simțit rău, moment în care Mike a dus-o acasă. Pentru că nu au dezvoltat o „dependență toxică”, iubitul Iuliei s-a reîntors la locație, acolo unde Cancan precizează că ar fi făcut destul de multe daune.

Iulia, aflând de acest lucru, nu a putut decât să „amenințe” cu despărțirea. Presupusele pagube făcute de Mike ar fi fost „acționate” sub o puternică influență a „apei tulbure”, notează sursa menționată.

Oana Roman, după cuvintele grele ale Iuliei Albu: Nu te încadrezi în bunul simț!
https://www.dcnews.ro/oana-roman-dupa-cuvintele-grele-ale-iuliei-albu-nu-te-incadrezi-in-bunul-simt_865117.html

”Am fost la o singură petrecere la Antenă. Am stat doar la intrare, am vorbit cu lumea. Apoi, am plecat, pentru că mă simțeam rău. Mike m-a dus acasă și s-a întors. Când a venit, nu era beat. Chiar vreau să știu dacă-i adevărat, să știu dacă-mi fac sărbătorile singură sau nu. Dacă vad vreo filmare sau poza care dovedește asta, abia atunci o să cred. Eu, în general, sunt Toma necredinciosul. Nu cred nimic până nu văd”, a declarat Iulia Albu, pentru Cancan.

De asemenea, după venirea din America Express, cei doi au făcut terapie pentru a depăși toate greutățile pe care le-au îndurat.

„Da, am făcut (n.r. terapie).”, spune Iulia Albu, pentru sursa menționată..

„Ne-am certat mai rău la psiholog decât în America Express. Glumim, mai rău nu cred că se poate. Dar e un lucru bun care s-a întâmplat, jumătate din cuplurile din România și-au dat seama că ei de fapt nu au nicio problemă în relațiile lor. Iar cealaltă jumătate s-a gândit „uite, mai sunt și alții ca noi”, spune și Mike.

„Și simplul adevăr este că noi, în timpul ăsta, în care s-au văzut aceste certuri, am avut și foarte multe momente în care am fost și OK.”, a continuat Iulia Albu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel