Iulia Albu a chemat poliţia în miez de noapte. "Se sapă, se troncăne... Hărnicuţii de ei! Câte amenzi mai trebuie să ia?"
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Iulia Albu a purtat un colier de 40 000 la Petrecerea Viva din această vară / Foto: Facebook, Iulia Albu
Iulia Albu a purtat un colier de 40 000 la Petrecerea Viva din această vară / Foto: Facebook, Iulia Albu
Iulia Albu a ajuns la capătul răbdării și a chemat poliţia în toiul nopţii. "Trebuia să mă trezesc a doua zi la 5 dimineaţa!"

Adusă la exasperare de lucrările unor muncitori, Iulia Albu nu a mai răbdat și a chemat poliția. Vizibil iritată, criticul de modă s-a destăinuit fanilor de pe Instagram, acolo unde a publicat un filmulet în care anunță ce măsuri va lua în acest caz. Zgomotul produs de utilajele muncitorilor i-a dat bătăi de cap Iuliei Albu și nu a stat prea mult pe gânduri până să apeleze 112.

”Seara buna dragii mei! În cazul în care credeați că poate să fie liniște, nu se poate. În miez de noapte se sapă, se lucrează de zor, se troncăne. Dar de ce să dormim noi la orele astea? Am chemat din nou Poliția. Uite ce hărnicuți sunt ei, harnicii de ei. Mă întreb oare câte amenzi trebuie să ia oamenii ăștia ca să știe că nu se lucrează la orele astea și în anumite intervale orare? (…)

A apelat la oamenii legii

Iulia Albu a explicat faptul că nu a putut să doarmă, mai ales ca urma să se trezească la 5 dimineața. Designerul a așteptat răbdătoare ca oamenii legii să-și facă apariția pentru a remedia problema: "Acești oameni sunt obligați de alți oameni, care le sunt șefi, să muncească la orele astea, în miez de noapte, repet. (…) Așteptăm răbdători să vină Poliția ca să putem să dormim, fiindcă unii dintre noi se trezesc la 5 ca sa muncească. A venit Poliția, foarte mulțumită de ei. Au venit chiar repede! (…) Li se dă amendă, li se oprește activitate si dormim si noi. Așa se face”, a spus Iulia Albu într-un Instastory.

A purtat un colier de 40.000 de euro la petrecerea VIVA! 2022

Ca de obicei, Iulia a fost o apariție spectaculoasă, la fastuosul eveniment de la Clubul Diplomatic din Bucureșt, organizat luna trecută. Ceea ce a făcut-o să strălucească, la propriu, a fost lanțul deosebit pe care l-a purtat la gât, cu care nu putea trece neobservată. Criticul de modă a îmbrăcat o rochie superbă, cu capă lungă, albă, piesă vestimentară ce-i dădea un aspect princiar. Nu doar rochia a fost spectaculoasă, ci și bijuteria pe care a purtat-o la gât. Este vorba despre un colier ce valorează nu mai puțin de 40.000 de euro, potrivit Viva. „A venit acel moment în care trebuie să ne punem la gât această minunăție de colier. Abia aștept. Wow! (…) Suntem pe drum către petrecerea VIVA! Tematica este culori, iar eu port alb. De ce? Rămâneți cu mine ca să aflați. Și port cea mai frumoasă bijuterie', a spus Iulia Albu la InstaStory, înainte de petrecere. Pe lângă Iulia Alba, pe covorul roșu au mai defilat celebrități precum Cristina Cioran, Cristina Mihaela Dorobanțu, Elena Gheorghe, Maria Constantin, Adela Popescu, Mihai Morar, Tavi Clonda, Romanița Iovan, Iulia Vântur şi Ruby.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel