Iubitul tinerei ucise în Bihor a recunoscut crima. Motivul pentru care a omorât-o pe Beata Molnar, deși voia să se căsătorească cu ea
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Iubitul tinerei ucise în Bihor a recunoscut crima. Motivul pentru care a omorât-o pe Beata Molnar, deși voia să se căsătorească cu ea / Foto: Captură video Pro Tv
Iubitul tinerei ucise în Bihor a recunoscut crima. Motivul pentru care a omorât-o pe Beata Molnar, deși voia să se căsătorească cu ea / Foto: Captură video Pro Tv
Bone Ferenc a povestit în detaliu cum a ucis-o pe Beata Molnar. 

Iubitul tinerei ucise în Bihor a recunoscut crima. Fostul profesor universitar din Cluj-Napoca, actor și regizor, a povestit în detaliu cum a ucis-o pe Beata Molnar, asistent universitar, transmite Pro Tv. Individul se ascundea într-un vagon de tren, în Bihor, iar vineri a fost reținut de către oamenii legii. 

Oamenii legii au ridicat din acel vagon mai multe probe în acest dosar. În interior au fost găsite câteva plăci din material plastic pe care, posibil, bărbatul să fi dormit, o cutie de bere și două bidoane de apă. A fost găsită suspectului, într-o parcare din apropierea gării de est din Oradea. Aceasta avea desprins numărul de înmatriculare din față.

Anchetatorii bănuiesc că individul a folosit acest autoturism pentru a transporta cadavrul victimei. Totuși, aceasta pare să fi fost curățată deoarece criminaliștii au găsit în portbagajul mașinii doar o geantă și un prelungitor electric. În autoturism, era un sac de dormit roz și geanta victimei.

Motivul pentru care a omorât-o pe Beata Molnar, deși voia să se căsătorească cu ea

Locul unde a fost găsit Boné Ferenc de către polițiști se află la 60 de kilometri de cel unde a fost descoperit cadavrul iubitei lui. Reamintim că trupul acesteia a fost descoperit  într-o benzinărie dezafectată, acoperit cu saci menajeri și resturi vegetale.

În fața anchetatorilor, bărbatul a spus că în timp ce se aflau în zona lacului Tarnița, i-a spus victimei că vrea să se căsătorească cu ea. De aici ar fi început o ceartă aprinsă între ei, iar tânăra i-ar fi zis că vrea să se întoarcă acasă, în Cluj-Napoca. În acel moment, bărbatul și-a ieșit din minți și a omorât-o.

Boné Ferenc a fost arestat preventiv 30 de zile. Bărbatul urmează să fie supus unei expertize psihiatrice. Individul are un trecut violent și le-ar fi agresat cel puțin pe 3 dintre fostele iubite. Cu una dintre femei Boné Ferenc ar fi devenit violent când i-a făcut cumpărăturile la o oră și într-o zi cu număr impar.

VEZI ȘI: Detalii șocante din culisele crimei din Bihor. Ucigașul, obsedat de cifre pare. Ce le cerea iubitelor sale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel