Data actualizării:
Data publicării:

Iubitul uneia dintre doctorițele arestate de la Spitalul Pantelimon ar fi încercat să se sinucidă

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: captură video România TV
Sursa foto: captură video România TV
Iubitul Mariei Miron, una dintre cele două doctorițe arestate în dosarul morților suspecte de la Spitalul ”Sfântul Pantelimon” din București, poreclită și "Doamna cu coasa", ar fi încercat să se sinucidă.

Medicul Cristian Laurențiu Pleșa ar fi fost găsit într-o toaletă publică din Piața Sfântul Ioan din Brașov de o persoană care a sunat imediat la numărul de urgență 112, potrivit surselor Antena 3. Acesta se afla în stare de inconștiență, iar lângă el s-au găsit niște fiole cu un anumit medicament.

La faţa locului au ajuns o ambulanţă, un echipaj de Poliţie şi s-a constat că cele spuse în acel apel se confirmă. În urma investigaţiilor bărbatul a fost identificat ca fiind Cristian Pleşă, cel mai probabil după ecusonul medical pe care îl avea asupra sa, pe care scria că este medic ATI.

Bărbatul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgente Braşov, iar în acest caz deja au deschis poliţiştii o anchetă penala pentru vătămare corporală din culpă. Chiar dacă la faţa locului au fost găsite acele medicamente cu care ar fi încercat să îşi pună capăt zilelor, se investighează să se vadă dacă este vorba despre o tentativă de suicid sau este victima unei infracţiuni.

La acest moment, se ia în calcul, mai degrabă, o tentativă de suicid, având în vedere că la prima vedere nu au fost găsite semne de violenţă asupra sa, ci doar acele medicamente pe care şi le-ar fi administrat. Ar fi vorba despre medicamente destul de periculoase care se administrează într-un regim special.

Bărbatul apare şi în interceptările aflate la dosar, când vorbeşte cu doctoriţa Miron despre ceea ce se întâmplă la secţia de ATI și a și fost audiat.

Vezi și:  Morțile suspecte de la Spitalul Sf. Pantelimon. Doctorița poreclită "Doamna cu coasa" ar fi decis cine era lăsat să moară (STENOGRAME

Stenograma discuției dintre doctorița Maria Miron și iubitul ei

Din stenogramele interceptate de procurori, obținute de jurnaliștii Gândul, reiese faptul că cei doi abordează cazul unui alt medic, subliniind că noradrenalina "prelungește o suferință, nu tratează absolut nimic". Iubitul doctoriței îi sugerează acesteia că "tre’ să-l lași pe Cel de Sus, nu pe nora să decidă”.

Iubit: Uite, poți să te inspiri din ce a scris că e chiar foarte drăguț și exact asta spun și eu că… ea nu tratează nimic

Doctoriță: Îhî..

Iubit: Ea prelungește o suferință, deci nu tratează absolut nimic.

Doctoriță: Asta nu pot să zic că ce sunt eu, Dumnezeu…[neinteligibil]… suferință?

Iubit: Păi nu, nu, nu.

Doctoriță: Hî, hî, hî.

Iubit: Păi nu, da’ ce, sunt Dumnezeu să prelungesc suferință?

Doctoriță: Da.

Iubit: Tre’ să-l lași pe Cel de Sus, nu pe nora să decidă.

Doctoriță: Da, Cel de Sus. Frumos.

Iubit: Da.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel