Iubitorii de animale din Capitală îi invită pe Nicuşor Dan, Gabriela Firea, Cristian Popescu Piedone şi Sebastian Burduja la o dezbatere despre un București Pet Friendly
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Pe măsură ce alegerile locale din 9 iunie se apropie, proprietarii de animale de companie și asociațiile pentru protecția animalelor din București organizează o dezbatere publică pe tema transformării orașului într-un București mai prietenos cu animalele de companie.

Evenimentul, intitulat „București Pet-Friendly”, va avea loc pe 25 mai, în Parcul Izvor, începând cu ora 9:30, și este deschis tuturor cetățenilor interesați de bunăstarea animalelor de companie.

În București, aproximativ 400.000 de animale de companie trăiesc alături de stăpânii lor, un număr impresionant care evidențiază importanța acestui segment al populației. Nevoile și dorințele lor merită să fie luate în considerare în cadrul dezbaterilor electorale și în planurile de dezvoltare urbană. În acest sens, sunt invitați să participe toți candidații la Primăria Capitalei pentru a discuta despre politicile și măsurile pe care le propun pentru un București mai prietenos cu animalele.

Dezbaterea va fi urmată de o „Plimbare pentru un București Pet-Friendly” din Parcul Izvor, care se va încheia în fața Primăriei Municipiului București, în Parcul Cișmigiu, în fața punctului pentru câini, care va fi punctul central al discuțiilor privind starea infrastructurii pentru animalele de companie. Evenimentul va implica activ cetățenii și candidații invitați.

Această inițiativă oferă o platformă pentru cetățeni de a-și exprima preocupările și sugestiile privind integrarea animalelor de companie în viața urbană. Pe măsură ce Bucureștiul continuă să crească și să evolueze, includerea politicilor prietenoase cu animalele de companie este văzută ca esențială pentru îmbunătățirea calității vieții atât pentru locuitorii umani, cât și pentru animale.

„Pentru mine, un București Pet-Friendly este un oraș în care animalele de companie sunt respectate și bine îngrijite. Vrem să vedem parcuri curate, spații de joacă sigure pentru câini și o comunitate responsabilă și educată,” a declarat Tudor-Tim Ionescu, care a anunțat că și el va participa la această întâlnire și plimbare, îndemând pe fiecare cetățean să transmită ce înseamnă pentru ei un București Pet Friendly.

@tudortim Pe 25 mai, sâmbătă ora 9:30, parcul Izvor, hai la plimbare alături de câinele tău pentru un #BucurestiPetFriendly cheamă-ti prietenii tag #Bucuresti #petfriendly #caine #caini #romania #fypシ゚viral #fyy #tudorestischimbarea #foryou #fyp #fy ♬ Boundless Worship - Josué Novais Piano Worship

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel