Iubita lui Măcicășan, consilierul lui Nicușor Dan, a ajuns la Electric Castle cu mașina Primăriei București
Autor: Ioana Dinu | Publicat pe: 24 iul 2022, 16:23
WhatsApp
Inquam Photos / Ilona Andrei
Iubita lui Măcicășan, consilierul lui Nicușor Dan, a ajuns la Electric Castle cu mașina Primăriei București.

Radu Tiliță, jurnalist Antena 3, a publicat o conversație pe care a avut-o cu Tudor Măcicășan, consilierul lui Nicușor Dan, care a recunoscut că iubita lui a folosit mașina Primăriei București pentru a merge la un festival.

„Iubita lui Tudor Măcicășan, consilierul pe probleme de transport și mobilitate a lui Nicușor Dan, a ajuns la Electric Castle cu mașina Primăriei Municipiului București. Când am văzut fotografia, am bănuit că a ajuns chiar el pe acolo, dar în cadrul unei discuții telefonice ne-a mărturisit că e posibil să fi fost prietena lui. A ținut să ne asigure că și domnișoara/doamna este angajată a PMB, iar mașina merge foarte bine. Viața bună la stat Foto și discuția telefonică mai jos pentru a evita discuțiile contradictorii”, a scris Radu Tiliță pe Facebook.

VEZI ȘI: Firea vs. Nicușor Dan, „bătălia” primarilor care ne fac... cinste. Roxana Wring: Iar minte! În locul ei, orice om de bun simț ar fi ales să tacă

Roxana Wring, fost lider al USR Bucureşti, a reacționat după ce Gabriela Firea a spus că Parcul Cișmigiu a ajuns o rușine din cauza lui Nicușor Dan.

G Ad:

Gabriela Firea și Nicușor Dan se bat pe... ce nu au făcut.

„Iar minte Gabriela Firea! În primul rând, proiectul a fost blocat ÎN INSTANȚĂ, deci avea în mod cert probleme de legalitate. În al doilea rând, acel proiect era o mizerie absolută care ar fi mutilat definitiv Cișmigiul. Se propuneau creșterea suprafețelor betonate și amplasarea de spații pentru comerț de tipul bâlci, cum îi place Gabrielei Firea. Deci bine că a fost blocat acel proiect.

Cât despre starea actuală a parcului, într-adevăr nu arată deloc bine. Dar când preiei o primărie cu conturile blocate, cu rețeaua de termoficare ciuruită și cu o niște companii municipale mufate la banii publici, nici nu știi de ce să te ocupi mai întâi.

Nu doar pentru că nu ai timp, ci în primul rând pentru că nu sunt bani. Ca să nu mai zic de ghemul de probleme juridice generate prin înființarea Companiei Parcuri și Grdădini și partajarea responsabilităților cu ALPAB.Așă că Gabriela Firea are o contribuție semnificativă la starea deplorabilă a Cișmigiului și a altor parcuri din București. În locul ei, orice om de bun simț ar fi ales să tacă”, a spus Roxana Wring.

Postarea Gabrielei Firea:

„Actualul primar general este principalul responsabil pentru cum arată acum Grădina Cișmigiu, un parc monument-istoric. În peste 168 de ani, Cișmigiu a fost un motiv de mândrie pentru bucureșteni, un ideal loc de relaxare pentru toate vârstele, întâlniri romantice de neuitat sau chiar mici escapade pentru liceeni aventuroși. După ani de zile, Cișmigiu avea nevoie de reabilitare, care a și fost aprobată de consilierii generali în 2019, dar a fost blocată cu scandal de Asociația Salvați Bucureștiul, condusă atunci de Nicușor Dan!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

„Imaginile din parcul pe care Nicușor Dan îl vede din birou sunt atât dezolante încât rețelele de socializare sunt pline de critici. Toată țara știe că lacul este secat în plină vară, băncile sunt rupte și murdare, aleile neîngrijite, iarba este uscată și necosită, copacii uscați și netoaletați, cu unele crengi care pot cădea oricând peste oameni, florile sunt o raritate, chioșcurile sunt dărâmate, cu bucăți șubrede, iar părinții își expun copiii la tot felul de pericole în locurile de joacă. Cine mai are curajul să-și ducă acolo copilul”, a mai scris Gabriela Firea.

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a anunţat, joi, că în urma controlului realizat în Parcul Cişmigiu, Garda Naţională de Mediu – Comisariatul Municipiului Bucureşti a sancţionat contravenţional compania Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) cu amendă în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea obligaţiei de a asigura integritatea, refacerea şi îngrijirea spaţiilor verzi din Parcul Cişmigiu şi cu amendă în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea regulilor privind impactul asupra mediului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro