Urmărește emisiunea live
Iubita din facultate a lui Elon Musk scoate secretele lor la vânzare. Cât costă cel mai scump obiect
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Foto: captură video YouTube
Foto: captură video YouTube
Iubita din facultate a lui Elon Musk a scos la licitație mai multe obiecte care au marcat momente importante din viața lor. 

A păstra lucrurile unui fost iubit se poate dovedi profitabil mai târziu, cel puțin dacă fostul tău se dovedește a fi cel mai bogat om din lume. Fosta iubită a antreprenorului de tehnologie Elon Musk scoate la licitație mai multe obiecte, printre care fotografii și suveniruri ale lui Musk, toate din relația ei cu miliardarul. Jennifer Gwynne, iubita lui Musk din facultate, vinde amintirile prin intermediul RR Auction din Boston.

Un colier de aur și poze. Ce nume de alint foloseau cei doi

Gwynne și Musk au început să formeze un cuplu în 1994, când amândoi lucrau în calitate de consilieri rezidenți într-un cămin universitar, potrivit unui comunicat de presă transmis de RR Auction, citat de CNN. La scurt timp după ce a absolvit Universitatea din Pennsylvania, Musk a început un program de doctorat la Stanford, dar a renunțat pentru a lansa primul său startup, Zip2. Lotul include 18 fotografii originale ale antreprenorului ca student la Universitatea din Pennsylvania, precum și alte câteva amintiri ale timpului petrecut împreună dintre Musk și Gwynne. Fotografiile îl arată pe miliardar în timpul studenției, înainte de ascensiunea sa fulgerătoare către succes.

Articolul cu cea mai mare ofertă actuală este o felicitare aniversară semnată, urmată de un colier dăruit lui Gwynne de ziua ei. „La mulți ani, Jennifer (alias Boo-Boo), Love, Elon”, se arată în felicitare. Începând de duminică dimineața, cea mai mare ofertă este de aproape 7.000 de dolari. Este de așteptat ca felicitarea să se vândă cu peste 10.000 de dolari, potrivit casei de licitații. Colierul de aur include un smarald din mina de smarald din Zambia, deținută de tatăl lui Musk, Errol, un dezvoltator și inginer cu o avere impresionantă din Africa de Sud.

„Am purtat colierul de mai mulți ani, dar a fost în mare parte în cutia mea de bijuterii în ultimii zece ani. Îmi amintește mereu de Elon, desigur.”

Colierul vine și cu două fotografii, una cu Musk și Gwynne, alături de mama lui Musk, modelul Maye Musk, și una cu Musk și Gwynne la o o petrecere formală de sfârșit de an în 1995. Superfanii Tesla pot depune o ofertă pentru o amintire cu celebrul antreprenor până miercuri, când se închide licitația.

Cel mai bogat om din lumea vrea ca oamenii să aibă mai mulți copii

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, care are 10 copii, i-a îndemnat luni pe contemporanii lui să aibă "mai mulţi bebeluşi" şi să continue să exploateze petrolul şi gazele naturale, informează AFP. "Credeţi-mă, criza bebeluşilor este o mare problemă", a declarat antreprenorul de 51 de ani în faţa jurnaliştilor prezenţi la Stavanger, în sud-vestul Norvegiei, unde magnatul sud-african urmează să participe la o conferinţă despre energie.

Întrebat despre cele mai mari provocări cu care se confruntă omenirea, fondatorul constructorului american de automobile electrice Tesla a menţionat tranziţia către energiile regenerabile, dar a trecut imediat la chestiunea ratei natalităţii, despre care a spus că reprezintă "una dintre preocupările (sale) predilecte, poate mai puţin cunoscută". În societăţile occidentale, precum şi în ţările extrem de populate, precum China, rata natalităţii este în scădere, în principal din cauza fenomenului de îmbătrânire a populaţiei.

"Este important ca oamenii să aibă suficient de mulţi copii pentru a perpetua civilizaţia. Se spune că civilizaţia umană ar putea să dispară printr-un 'boom' sau printr-un geamăt. Dacă nu avem suficient de mulţi copii, vom muri într-un geamăt, în timp ce purtăm scutece pentru adulţi. Ar fi deprimant. Da, faceţi mai mulţi copii. Cel puţin, faceţi suficient de mulţi copii pentru a menţine populaţia. Nu vrem ca populaţia să scadă atât de mult încât să sfârşim prin a dispărea", a declarat Elon Musk.

De trei ori divorţat, Elon Musk este tatăl a 10 copii, dintre care unul a murit la vârsta de 10 săptămâni. Un altul dintre ei, o fată transgen, a depus recent o cerere oficială prin care doreşte să îşi schimbe atât genul, cât şi numele, pentru a rupe orice legătură cu tatăl ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel