Îți vine să crezi cum arăta Carmen de la Sălciua cu câțiva ani în urmă? Triumful intervențiilor specialiștilor / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Carmen Sălciua
Carmen Sălciua
Carmen Maria Racolța, cunoscută publicului sub numele de scenă Carmen de la Sălciua, este o cântăreață și textieră de manele și muzică de petrecere.

Are 33 de ani, este extrem de frumoasă, arată ca păpușă scoasă din cutie, dar nu întotdeauna a arătat perfect. Carmen de la Sălciua a trecut prin numeroase transformări pentru a arăta așa cum este acum. Artista a apelat la mai multe intervenții estetice și acum are aspectul mult dorit. 

La un moment dat, Carmen de la Sălciua spunea că: „Singura operație a mea este cea la nas, rinoplastie. În rest, mici ajustări la nivelul feței, însă vreau să vă spun că operația la nas mi-a schimbat întreaga fizionomie a feței pentru că eu chiar aveam o problemă cu asta”.

VEZI AICI CUM ARATĂ, PE VREMURI, CARMEN DE LA SĂLCIUA:

Carmen Maria Racolța, cunoscută publicului sub numele de scenă Carmen de la Sălciua, este o cântăreață și textieră de manele și muzică de petrecere.

Artista și-a pus bazele carierei alături de o formație cu care cânta la diverse evenimente private, iar începând cu 2017 se afirmă la nivel național, devenind una dintre cele mai succes cântărețe ale genului. Majoritatea pieselor sale au ajuns pe primul loc în topul YouTube Trending România și au strâns milioane de vizualizări, fapt ce i-a adus numele de „Regina YouTube-ului”. Cea mai de succes piesă a sa, „Dansez prin ploi”, a ocupat locul 1 în topul celor mai populare videoclipuri din România timp de două săptămâni consecutiv.

Relația sa amoroasă cu interpretul de muzică de petrecere Culiță Sterp a fost intens discutată de tabloidele și ziarele de scandal din România.

VEZI ȘI: Gigi Becali, modelul lui Carmen de la Sălciua: Nu l-am cunoscut, dar România are nevoie de un conducător ca el

Carmen de la Sălciua a mărturisit că Gigi Becali este modelul ei. 

Carmen de la Sălciua a devenit una dintre cele mai iubite cântărețe de manele și muzică de petrecere și a recunoscut într-un interviu că una dintre persoanele pe care le are drept exemplu este chiar Gigi Becali, pe care nu-l cunoaște personal. 

Artista a mărturisit că îl apreciază foarte mult pe latifundiarul din Pipera datorită faptelor bune pe care le-a făcut de-a lungul timpului pentru oamenii nevoiași, spunând că mai multe vedete din România ar trebui să-l ia drept model. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel