Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 30 sep 2020 / 15:16
Italia. Ipoteză șocantă în cazul băiețelului de 11 ani care s-a aruncat de la etaj: A răspuns unei provocări de pe Internet
Provocarea Jonathan Galindo face ravagii și în Europa. Anchetatorii au o ipoteză șocantă în cazul băiețelului de 11 din Napoli care s-a aruncat în gol de la etajul 6. Copilul se pare că a recurs la acest gest după ce a acceptat o provocare pe rețelele de socializare. 

"Mamă și tată, vă iubesc, dar acum trebuie să-l urmez pe negru". Aceasta este bilețelul lăsat de băiatul de 11 ani care s-a sinucis în Napoli sărind de pe balconul casei sale.

Tragicul incident s-a petrecut acum două nopți, într-un imobil elegant situat pe via Mergellina. Băiețelul și-a deschis fereastra dormitorului și s-a aruncat în gol. Autoritățile care investighează incidentul au o primă ipoteză în acest caz: este vorba de infracțiunea de instigare la sinucidere. Înainte de a face gestul nebunesc, băiatul a lăsat un bilețel în care își cere scuze și în care vorbește despre o stare de frică trăită în ultimele ore de viață, potrivit publicației Cronache della Campania.

Citeşte continuarea pe Ştiri Diaspora. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro