Istvan Kovacs va arbitra meciul Arsenal - Sevilla, din Liga Campionilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Arbitrul român Istvan Kovacs a fost delegat să conducă meciul dintre Arsenal şi Sevilla FC, care va avea loc miercuri, de la ora 22:00, pe Emirates Stadium din Londra, în Grupa B a Ligii Campionilor.

Potrivit site-ului Federaţiei Române de Fotbal, acesta este al doilea meci arbitrat de Kovacs în acest sezon în Champions League, după ce s-a aflat la centru şi la partida dintre Newcastle United - PSG (3-0), luna trecută.

Arbitri asistenţi în meciul de la Londra vor fi Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, iar al patrulea oficial a fost desemnat Horaţiu Feşnic. În camera VAR se vor afla germanul Bastian Dankert şi francezul Benoît Millot.

O brigadă din România va oficia şi la partida dintre Arsenal şi Sevilla programată în UEFA Youth League, Liga Campionilor la tineret. La centru va fi Iuliana Demetrescu, iar rolurile de arbitri asistenţi vor fi îndeplinite de Mihaela Ţepuşă şi Roxana Ivanov.

Marţi 7 octombrie, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, grecul Kyros Vassaras, va superviza brigada de arbitri de la meciul AC Milan - PSG, din Grupa F a Ligii Campionilor, iar Aurel Ionescu, din Departamentul Competiţii al FRF, va fi delegat de joc la meciul dintre Steaua Roşie Belgrad şi RB Leipzig, din grupa G a Champions League.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel