Istvan Kovacs, delegat la meciul de deschidere de la Campionatul Mondial, Qatar vs Ecuador
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Arbitrul român Istvan Kovacs a fost delegat la meciul de deschidere al Campionatului Mondial 2022 din Qatar. 

Chiar dacă nu el e cel care va oficia partida, Istvan Kovacs va avea rolul său la meciul care inaugurează cel mai atipic Campionat Mondial din istorie. Arbitrul din Carei va fi rezerva italianului Daniele Orsato.

Meciul dintre Qatar și Ecuador, cel care deschide CM 2022, va avea loc duminică, de la ora 18:00, scrie GSP

Scandal uriaş înainte de Cupa Mondială. Qatar ar fi oferit 7 milioane de dolari jucătorilor din Ecuador pentru a pierde meciul de deschidere

Amjad Taha, jurnalist cu origini din Bahrain, stabilit în Marea Britanie, afirmă că statul Qatar a contactat mai mulţi jucători ecuadorieni şi le-ar fi oferit suma de 7 milioane de dolari pentru a pierde meciul de deschidere de la Cupa Mondială. 

”Qatar a mituit opt jucători ecuadorieni cu 7.4 milioane de dolari pentru a pierde meciul de deschidere, 1-0, gol în repriza a doua.

Cinci surse din Qatar și Ecuador au confirmat. Sperăm că este fals și că această dezvăluire va influența deznodământul”, a scris, pe Twitter, Amjad Taha, conform Digisport. VEZI AICI MAI MULTE

Te duci la Campionatul Mondial din Qatar? Specialiştii recomandă să ai două telefoane cu tine

Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică le recomandă românilor care vor să meargă în Qatar, pentru a asista la meciurile de la Campionatul Mondial, să aibă la ei două telefoane mobile. Iată de ce. 

Specialiştii Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC) recomandă suporterilor români care călătoresc în Qatar pentru Campionatul Mondial de Fotbal şi îşi fac griji cu privire la confidenţialitatea datelor să ia în considerare utilizarea a două telefoane mobile, unul gol pe care ar putea fi instalate şi utilizate cele două aplicaţii (Hayya şi Ehteraz) solicitate în această ţară şi care ridică utilizatorilor probleme de siguranţă, precum şi un telefon mobil personal.

"Atât Hayya, cât şi Ehteraz sunt disponibile în magazinele oficiale de aplicaţii, inclusiv în Europa. S-a zvonit intens că cei care călătoresc în această perioadă în Qatar ar putea fi obligaţi de autorităţi să descarce pe dispozitivele mobile şi să folosească cele două aplicaţii. În realitate, începând cu data de 1 noiembrie 2022 preînregistrarea obligatorie în aplicaţia Ehteraz fost revocată. În cazul aplicaţiei Hayya (...) aceasta nu este necesar a fi instalată pe dispozitiv. Suporterii care au nevoie de cardul Hayya pentru a avea acces pe stadioane pot obţine unul şi fără să utilizeze aplicaţia problematică, prin intermediul portalului web", se arată într-o postare pe site-ul DNSC privind recomandările de securitate a datelor pentru suporterii care călătoresc în Qatar pentru Campionatul Mondial, scrie Agerpres.

Luaţi două telefoane mobile la voiDe asemenea, DNSC transmite celor care călătoresc cu dispozitive folosite exclusiv în interes privat, fără acces la sistemele de lucru, că depinde exclusiv de ei dacă se simt confortabili cu anumite riscuri de securitate şi confidenţialitate a datelor.

"Recomandăm să verificaţi întotdeauna setările din aplicaţie şi permisiunile oferite acesteia de dispozitiv, dacă aveţi îndoieli cu privire la faptul că aplicaţia are acces multe prea extins la datele dvs. Înainte de călătorie, este dificil să ştiţi dacă ajungeţi într-o situaţie în care vi se cere să descărcaţi vreuna dintre aplicaţii pentru a avea acces în zona dorită. De exemplu, dacă călătoriţi în Qatar şi vă faceţi griji cu privire la confidenţialitate, aţi putea lua în considerare două telefoane mobile: un telefon de împrumut, gol, pe care Ehteraz (şi Hayyat) ar putea fi instalate şi utilizate, şi telefonul mobil personal. Nu uitaţi să efectuaţi o copie de siguranţă a datelor (back-up) de pe dispozitive, înainte de plecare, în cazul în care devine absolut necesar mai târziu să restauraţi anumite date", recomandă specialiştii DNSC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel