ISTERIE cu IMOGEN la Buzău. Viceprimar: Mă aflam la birou. Am crezut că s-a dezlănțuit vreo mișcare #rezist - video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Imogen
Imogen
Neagu Marius, Imogen, un vlogger cu peste 120.000 de mii de abonați pe Youtube, a făcut isterie la Buzău.

Celebrul vlogger și-a dat întâlnire cu fanii lui în centrul orașului, dar lucrurile au degenerat! Fanii pur și simplu l-au luat pe sus, moment în care au intervenit polițiștii care l-au ridicat.

”Când Kim Jong Un vizitează Buzăul”, a scris Imogen după incidentul de la Buzău. Au fost persoane care au crezut că oamenii legii l-au săltat pentru că ar fi făcut ceva ilegal. În realitate, vloggerul a cerut ajutor pentru a-l scăpa de isteria creată.

”Mulțumiri sutelor de persoane prezente. Domnii polițiști nu mi-au făcut nimic, am mers cu ei la secție unde mă așteptam să primesc o amenda foarte mare, am ales să evit tot scandalul și am plecat pe ușa din spate unde aceștia m-au dus la mașina mea. False Stiri, au fost chiar ok! Era ceva neorganizat totuși”, a mai scris Imogen.


Ionuț Sorin Apostu, viceprimarul Buzăului, a transmis un mesaj după ce s-a întâmplat cu celebrul vlogger:

”Vă rog nu dezinformați și denigrați Poliția Locală inutil. Când sunt vinovați sunt primul care îi trage la răspundere, dar astăzi au reacționat profesionist și l-au extras pe cunoscutul vlogger din mijlocul fanilor exaltați. Nu e ușor să fii vedetă... Mă aflam la birou și am crezut că s-a dezlănțuit vreo mișcare #rezist, când colo....sute de adolescenți îl înconjuraseră pe idolul lor. Pur și simplu îl sufocau. E clar... mă fac vlogger”.

Iată ce s-a întâmplat cu Imogen la Buzău:

Alte clipuri cu Imogen:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel