#IStandWithIsrael. Tânăr prezent la miting: Nu vrem război, dar ei sunt mai răi decât animalele. Vor să îi ucidă pe toți, fiecare bebeluș. Nu-s de pe planeta asta / video
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
FOTO: DC News
FOTO: DC News
Reuven, un tânăr israelian stabilit în România, a vorbit despre evenimentele tragice din Israel, în timpul mitingului de susținere #IStandWithIsrael.

Întrebat cum vede evenimentele petrecute în Israel, acesta a răspuns:

„Eu văd evenimentele acestea în felul cel mai rău, cel mai rău. Pentru noi a fost sărbătoare sâmbătă, oamenii dormeau, iar la ora șase dimineața au intrat mii de teroriști. Și care a fost obiectivul lor? Să intre în case, pe rând, pentru a lua bebeluși, copii, femei, adulți, bătrâni, pentru a-i ucide. Unul după altul, în sute de case.

Mii de oameni, de bebeluși, bătrâni... eu am prieteni pe acolo care, mulțumesc lui Dumnezeu, au reușit să scape, dar am și prieteni care nu au reușit și sunt acolo sau nu mai sunt printre noi. Asta este! Dar ce sper eu este să avem pace.

Asta e dorința fiecărui evreu și fiecărui om, în general. Noi pentru asta ne rugăm, pentru pace în lume. Nu vrem război, dar ei, care sunt mai răi decât animalele, vor să îi ucidă pe toți, fiecare bebeluș. Nu avem cu cine discuta, ei nu sunt de pe planeta asta”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel