Data actualizării:
Data publicării:

Israelul e pregătit să ofere sprijin în tratarea marilor arşi, spune ambasadorul Reuven Azar

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Reuven Azar, ambasadorul Statului Israel în România, a discutat cu Raed Arafat căruia i-a comunicat faptul că autorităţile din Israel sunt pregătite să ofere ajutor în tratarea şi recuperarea marilor arşi, potrivit unui comunicat transmis de ambasadă. 

'Domnul ambasador a luat legătura cu domnul secretar de stat Raed Arafat şi i-a adus la cunoştinţă că autorităţile din Israel sunt gata să ofere sprijin.

Domnul Arafat i-a mulţumit pentru demers şi l-a informat pe domnul ambasador că răniţii sunt pe cale să fie transportaţi către spitale din afara ţării, dar, în cazul în care va fi necesar, va solicita ajutorul Israelului. Statul Israel are o vastă experienţă în tratarea şi recuperarea marilor arşi, oferind sprijin internaţional şi asistenţă specializată oricând este nevoie', se arată în comunicat.

Acesta a transmis condoleanţe familiilor îndoliate în urma tragediei de la Crevedia și le-a urat însănătoşire grabnică răniţilor, potrivit Agerpres. 

VEZI ȘI: Ciolacu: Ține de fișa postului să iau legătura cu primarul PSD, tatăl celui care deține stația GPL din Crevedia? 

VEZI ȘI: Bombe cu ceas și în București: Piedone a găsit stații GPL fără autorizații ca la Crevedia. Ciolacu anunță măsuri draconice

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel