Ispas (Pro România), despre CLANURILE din București: Ce a ieșit la iveală în pandemie / VIDEO
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Gabriel Ispas, candidatul Pro România la Primăria Sectorului 4, a vorbit la interviurile DC News despre infracționalitatea din Capitală.

Candidatul Pro România la Primăria Sectorului 4, Gabriel Ispas, a afirmat că, în București, infracționalitatea a crescut, după ce persoanele care operau în străinătate s-au întors acasă, în pandemie. 

Gabriel Ispas ridică astfel problema faptului că toate clanurile pot pune în discuție administrația publică și statul. Banii făcuți nu sunt transparenți, iar interlopii folosesc mecanisme care nu sunt știute de toți cetățenii, spune Ispas. 

„Eu constat, în București în primul rând, în special în Sector 2, Sectorul 5, Sectorul 6, că infracționalitatea a crescut. Foarte mulți dintre cei care operau în străinătate până în pandemie s-au întors acasă, în pandemie. Toate statisticile arată că această lume pestriță, interlopă, clanurile, pot pune în discuție ființa administrației publice și ființa statului pentru că ei beneficiază de bani care nu sunt transparenți, de mecanisme care nu sunt văzute de orice om care merge pe stradă”, a afirmat Gabriel Ispas la interviurile DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel