Data actualizării:
Data publicării:

Irinel Columbeanu, într-un clip viral pe TikTok. Serghei Mizil a pus la cale totul / VIDEO în articol

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
captură video
captură video
Au apărut imagini de la ziua de naștere a lui Irinel Columbeanu.

La sfârșitul lunii mai, Irinel Columbeanu a avut parte de o surpriză de proporții din partea prietenilor săi, care i-au organizat o petrecere fabuloasă de ziua lui de naștere. Un clip video în care fostul milionar de la Izvorani apare vizibil emoționat și bucuros peste măsură, asemenea unui copil, la vederea tortului a devenit rapid viral pe platforma TikTok.

S-a bucurat ca un copil

Fostul magnat apare vizibil emoționat în fața desertului festiv care i-a fost adus pe neașteptate. În timp ce Irinel Columbeanu pare să fi rămas fără cuvinte, prietenii săi nu au ezitat să imortalizeze momentul cu telefonul mobil.

Deși imaginile abia acum au ajuns în online, Irinel Columbeanu și-a sărbătorit ziua de naștere pe 27 mai, la un restaurant select din Otopeni, unde atmosfera a fost una plină de rafinament, ca de poveste. Irinel a optat pentru o ținută lejeră formată dintr-o pereche de blugi și o cămașă roșie, look care ne amintește de cu se purta omul de afaceri în vremurile glorioase. Alături de el au fost prietenii apropiați, printre care Serghei Mizil, Ion Cassian, Adiță Voicu și alții care i-au fost mereu alături și nu l-au părăsit nici măcar când situația a devenit disperată, odată cu mutarea la azil.

@sergheimizil Hai sa fii sanatos, Irinele ???? #serghei #sergheiniculescumizil #sergheimizil #sergheimizl #sergheimizil???????? #irinelcolumbeanu #fyp ♬ La multi ani - Florin Salam

Ce cadouri a primit

Fostul milionar a fost răsfățat cu cadouri de lux, inclusiv haine și parfumuri, iar prietenii i-au oferit și o sumă de bani într-un plic, gest care l-a făcut extrem de fericit. Cunoscut pentru spiritul său jovial, Serghei Mizil, un apropiat al sărbătoritului din tinerețe, a reușit să încingă atmosfera cu glume și anecdote, toată lumea pare că s-a simțit grozav iar ziua lui Irinel Columbeanu a trecut astfel frumos, ca-n vremurile bune când petrecerile erau la ordinea zilei la conacul fostului magnat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel