Irinel Columbeanu e pe cale să renunțe la acest viciu, după ce Irinuca l-a vizitat în România. Manager azil: "Este pe final!"
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video WowBiz
captură video WowBiz
Vizita Irinucăi Columbeanu l-a motivat și l-a schimbat total pe fostul milionar. Se gândește acum mai mult la sănătate și e mai atent cu excesele de orice fel.

Vizita Irinucăi în România l-a schimbat, se pare, pe fostul milionar. Irinel Columbeanu a fost atât de marcat de surpriza pe care fiica lui i-a făcut-o încât într-o săptămână cât au stat împreună a realizat că este cazul să mai renunțe la unele obiceiuri care îi fac rău, mai precis fumatul. 

"Acum mai pufăie câte 4-5 pe zi"

Managerul azilului unde este cazat Irinel a declarat, pentru Click!: „Cei care stau la noi, în cămin, își pot petrece timpul liber citind, am sute de cărți, am trei biblioteci, pe fiecare etaj câte una, jucând șah, rummy sau table. Irinel nu este interesat de aceste jocuri, el mai citește câte o carte, mai stă la o țigară și la o cafea, în curte, deși medicii i-au interzis să mai fumeze. Fuma mult, acum mai pufăie câte 4-5 pe zi, este pe final. În curând, nu va mai fuma deloc, a promis că se lasă definitiv!”, a dezvăluit Ion Cassian pentru publicația amintită.

De altfel, și Irinel a recunoscut în trecut că tutunul îi dăunează sănătății, după AVC-ul suferit: „Nu mai am voie să fumez deloc, pentru că nicotina activează colesterolul din vasele de sânge și poate oricând să se activeze o problemă”.

Nu pleacă de la azil prea curând

Irinel nu are în plan să se mute prea curând și chiar spune că se simte bine în azilul din Ghermănești, unde se bucură de mâncare bună și la discreție, prieteni, atenție, liniște, laolaltă cu asistență medicală de specialitate și de tot confortul pe care-l poți avea într-un astfel de centru:

„Nu pleacă de la noi, unde să se ducă, nu are unde! Avem și mâncare bună, meniul fiind realizat de un nutriționist, în funcție de afecțiunile celor de aici. Mâncarea este la discreție, mulți vor și câte două porții, la noi nu este limită la mâncare. Vara este un meniu mai lejer, iar iarna e mai consistent”, a mai declarat Ion Cassian pentru sursa citată.

Deși are o pensie modestă de numai 2.000 de lei, Irinel Columbeanu se preocupă să fie cu plata azilului la zi, taxa fiind în jur de 4.500 de lei lunar. Îl mai ajută și prietenii și foștii colaboratori care vin să-l viziteze regulat sau, după caz, îl scot din centru și-l invită la mese în oraș ori la stațiune la munte pentru un weekend.

Irina Columbeanu a stat în România o săptămână

Reamintim că în urmă cu mai bine de o lună, Irina Columbeanu s-a întors în România după șase ani petrecuți în America. A venit pentru a-și vizita tatăl, care acum locuiește într-un azil. Deși mulți se așteptau să fie însoțită de mama ei, situația a fost cu totul diferită. Fata a venit singură, însă cât timp a stat în țară a călătorit peste tot la brațul tatălui ei și s-a revăzut și cu mătușa ei, Ramona Gabor. Monica Gabor a rămas în America, unde trăiește de câțiva ani în Malibu alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. 

Irina Columbeanu s-a mutat în America și locuiește împreună cu mama ei de aproape 5 ani. Adolescenta și-a luat recent permisul și chiar lucrează pentru a-și câștiga singură banii de buzunar. Nu de puține ori i-a trimit tatălui său câteva sute de dolari, din economiile proprii, gest care a atras admirația celor mai mulți. Tânăra și-a făcut, mai nou, și un cont de TikTok (irinac111) unde postează aproape zilnic.

@irinac111

????????????????

♬ Originalton - spotiflyrics

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel