Irinel Columbeanu, dat în judecată de Fisc, a scăpat de poprirea pe pensie. Ce au hotărât judecătorii
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Inquam Photos / Cristi Vescan
Inquam Photos / Cristi Vescan
Irinel Columbeanu a scăpat de datorii!

Fostul milionar de la Izvorani, chemat în fața instanței de ANAF, a fost recent exonerat de judecători, care au decis că nu este responsabil pentru gaura financiară ce a dus la faliment. „Respinge acţiunea formulată de reclamantul DIRECŢIA GENERALĂ DE IMPOZITE ŞI TAXE LOCALE SECTOR 1 BUCUREŞTI în contradictoriu cu pârâtul COLUMBEANU ADRIAN IRINEL, ca nefondată. Cu drept de apel în 7 zile de la comunicare ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a civilă”, este decizia instanței.

Datorii pe bandă rulantă

Recent, într-un alt proces deschis de niște executori judecătorești din Capitală pentru recuperarea unor presupuse datorii pe care Irinel Columbeanu le-ar avea la o bancă, instanța a decis, în primă fază, în favoarea fostului milionar. Nemulțumiți de verdict, reclamanții au hotărât să conteste decizia, iar dosarul a fost trimis la instanța superioară, potrivit SpyNews.

Irinel Columbeanu a mai fost citat într-un alt dosar din cauza unor datorii către furnizorul de energie electrică. Pentru a rezolva situația, Columbeanu a achitat facturile restante, iar magistrații au decis închiderea dosarului. „Respinge cererea, ca rămasă fără obiect. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 42,02 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Executorie de drept”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel