Irinel Columbeanu, dat în judecată de Fisc, a scăpat de poprirea pe pensie. Ce au hotărât judecătorii
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Inquam Photos / Cristi Vescan
Inquam Photos / Cristi Vescan
Irinel Columbeanu a scăpat de datorii!

Fostul milionar de la Izvorani, chemat în fața instanței de ANAF, a fost recent exonerat de judecători, care au decis că nu este responsabil pentru gaura financiară ce a dus la faliment. „Respinge acţiunea formulată de reclamantul DIRECŢIA GENERALĂ DE IMPOZITE ŞI TAXE LOCALE SECTOR 1 BUCUREŞTI în contradictoriu cu pârâtul COLUMBEANU ADRIAN IRINEL, ca nefondată. Cu drept de apel în 7 zile de la comunicare ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a civilă”, este decizia instanței.

Datorii pe bandă rulantă

Recent, într-un alt proces deschis de niște executori judecătorești din Capitală pentru recuperarea unor presupuse datorii pe care Irinel Columbeanu le-ar avea la o bancă, instanța a decis, în primă fază, în favoarea fostului milionar. Nemulțumiți de verdict, reclamanții au hotărât să conteste decizia, iar dosarul a fost trimis la instanța superioară, potrivit SpyNews.

Irinel Columbeanu a mai fost citat într-un alt dosar din cauza unor datorii către furnizorul de energie electrică. Pentru a rezolva situația, Columbeanu a achitat facturile restante, iar magistrații au decis închiderea dosarului. „Respinge cererea, ca rămasă fără obiect. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 42,02 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Executorie de drept”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel