Data publicării:

Irinel Columbeanu a primit o ofertă de nerefuzat de la Mr. Pink. A izbucnit în lacrimi la telefon

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Se va muta Irinel Columbeanu la un azil în America?

Irinel Columbeanu, diagnosticat cu Alzheimer, a fost plasat într-un azil de către prieteni, după un incident uluitor în care s-a rătăcit în timp ce ieșea dintr-un supermarket și nu și-a mai amintit cum să ajungă acasă. Recent, Irinel a primit un apel de la MR Pink, moment care l-a emoționat până la lacrimi, potrivit cancan.ro.

Onorariul de 3000 de lei pe lună este momentan susținut de prieteni, care au contribuit financiar pentru a-i asigura o bătrânețe mai liniștită. Familia lui Irinel nu l-a uitat nici ea. Fiica sa, Irina, i-a trimis tatălui său 200 de dolari din economiile personale, angajându-se să-l sprijine financiar lunar. În zilele recente, fostul om de afaceri a primit un telefon care l-a emoționat până la lacrimi.

Ce propunere i-a făcut Mr. Pink

MR Pink l-ar fi sunat și i-ar fi făcut o ofertă de-a dreptul neașteptată: “I-a spus că dacă dorește să fie aproape de Irina, se oferă să plătească bilet de avion și însoțitor până în America, apoi îi plătește absolut tot pentru a sta la cel mai bun azil, cu cea mai bună îngrijire medicală. Irinel a fost profund impresionat, nu-i venea să creadă, a zis că se va gândi la propunerea lui”, a declarat un apropiat al acestuia pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel