Irina Tănase, surprinsă într-un atelier de rochii de mireasă
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Irina Tănase, surprinsă într-un atelier de rochii de mireasă / Foto: Pixabay
Irina Tănase, surprinsă într-un atelier de rochii de mireasă / Foto: Pixabay
Irina Tănase ar fi fost surprinsă într-un atelier de rochii de mireasă.

Potrivit Click.ro, Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a fost surprinsă în zona de nord a Capitalei într-un magazin de rochii de mireasă, de Moș Nicolae. Aceasta ar fi fost însoțită de femeia de afaceri Camelia Negrea. Irina Tănase ar fi coborât dintr-un autoturism X5 cu numere de Teleorman, chiar bolidul de lux al lui Liviu Dragnea. Ea ar fi fost adusă de șoferul personal al fostului lider PSD. Irina Tănase ar fi probat mai multe ținute, dar nu se știe dacă a îmbrăcat rochii de mireasă sau alte haine. Totuși, în presă s-a zvonit că cei doi s-au despărțit.

VEZI ȘI: Irina Tănase, fotografie de Instagram cu Liviu Dragnea: Am încercat, dar nu îmi iese

Liviu Dragnea, prima reacție după ce s-a spus că s-a despărțit de Irina

Liviu Dragnea nici nu a infirmat, nici nu a confirmat despărțirea de Irina, iubita lui, însă a subliniat că viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Totuși, a lăsat să se înțeleagă că este o separare, fără a face însă referiri la Irina: „Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine”.

„Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări:

1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine.

2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă "știre" e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu "senzațional" și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării”, a spus Liviu Dragnea. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel