"Sunt interese la mijloc". Irina Tănase, după despărțirea de Liviu Dragnea: Cel mai dureros moment. I-am fost fidelă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Irina Tănase a făcut primele declarații după despărțirea de Liviu Dragnea.

"Este cel mai dureros moment pe care l-am trăit"

”Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat, și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat.

Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment. (...) Liviu este singurul bărbat pe care îl iubesc. Este singurul pe care l-am iubit în ultimii 8 ani. Nimeni nu a mai avut loc în sufletul meu și, dincolo de orgolii, cred că și el înțelege. Sufăr și bănuiesc faptul că și el este rănit. Nu poți să fii legat de o altă persoană vreme de 8 ani și să nu mai existe nici urmă de atașament", a spus Irina Tănase pentru gandul.ro.

Vezi și: Liviu Dragnea, prima reacție după ce s-a spus că s-a despărțit de Irina

"Sunt la mijloc interese de a ne separa"

" Îl iubesc și îl aștept acasă! Sper să se întoarcă, să continuăm! Nu îmi e frică de cuvinte, nu mă feresc de ele. De altfel, nu este prima oară când se încearcă despărțirea noastră. Noi am traversat și alte momente critice, când Liviu era hrănit cu informații false, când eram prezentată într-o lumină nefavorabilă, dar l-am convins de fiecare dată că nu am nimic de ascuns și că loialitatea este pentru mine o valoare de la care nu mă dezic. Și de această dată sunt la mijloc interese de a ne separa și știu ce afirm. Nu aș vrea să nominalizez pe nimeni. Nu doresc să port vreun război prin presă cu nimeni. Nici cu Codrin Ștefănescu, nici cu altcineva!", a mai spus tânăra.

Vezi și: Irina Tănase, surprinsă într-un atelier de rochii de mireasă

"Nu aș trimite nimănui imagini cu sânii, nu sunt împăcată cu aspectul lor"

"Am citit siderată mesajele acelea. Eu nu folosesc ”iub” în discuții și nu sunt nici o persoană vulgară pentru a folosi acei termini. Mai mult, cine mă știe, iar Liviu este omul care îmi cunoaște secretele, poate realiza că eu nu aș trimite nimănui imagini cu sânii din cauză că nu sunt împăcată cu aspectul lor și chiar intenționam să mă operez. Sper în continuare ca Liviu să mă asculte și îl rog să nu se mai lase influențat de x sau de y. M-am gândit inclusiv la faptul că el ar fi vrut să ne despărțim și că ar fi regizat acest scandal pentru a nu mai fi nevoit să-mi ofere explicații. (...) Este o făcătură, numărul de telefon din conversații aparține unui om de afaceri străin, care nici măcar nu vorbește românește", a spus Irina Tănase.

Vezi și: Liviu Dragnea, confesiuni despre relația cu Irina: Eu când iau decizii, le iau asumat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel