Data actualizării:
Data publicării:

Irina Tănase, audiată la DNA: A vrut procurorul să mă cunoască

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Irina Tănase
Irina Tănase
Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a fost citată marți la DNA în dosarul Tel Drum în calitate de martor.

Este vorba despre fapte când aveam 8 ani. Nu ştiu ce a vrut să afle de la mine, nu am dat declaraţii, cred că a vrut dânsa (n.red procurorul) să ne cunoaştem (...) A fost citată toată familia la DNA (...) Este o răzbunare a sistemului. a spus Irina Tănase, la ieșirea de la DNA, într-un interviu pentru Antena 3.

Irina Tănase a mai subliniat că nu poate să considere o "coincidenţă" faptul că pe data de 22 decembrie ieşea şi vorbea public despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea, iar după o zi, familia ei şi a fostului şef al PSD au fost citate în dosarul Tel Drum.

O pot considera o pedeapsă sau o răzbunare a sistemului asupra noastră pentru că am îndrăznit să vorbim despre situaţia în care este acesta. E părerea mea" a spus Irina Tănase.

Care este starea de sănătate a lui Liviu Dragnea

"E vorba de un chin la care e supus, de o formă de tortură, din punctul meu de vedere, atâta timp cât şase luni laşi un om să se chinuie cu nişte dureri şi să i se agraveze starea de sănătate, deşi îndeplineşte toate condiţiile legale să fie dus la investigaţii medicale. Consider că e vorba de o formă de tortură şi de o încercare de a-l presa", a declarat Tănase.

Liviu Dragnea este încă din luna mai 2019, la penitenciarul Rahova, unde ispășește o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel