Irina Păcurariu, fără secrete, la Oracolul Vedetelor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Irina Păcurariu, fără secrete, la Oracolul Vedetelor
Irina Păcurariu, fără secrete, la Oracolul Vedetelor
Vineri, de la ora 19:00, avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News. Invitata Georgianei Ioniță - Toader este Irina Păcurariu, realizator al emisiunii „Rețeaua de Idoli”, de la TVR 2. 

Irina Păcurariu este născută la Iaşi pe 23 martie 1969. A absolvit Liceul de Informatică şi Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universităţii „Gheorghe Asachi" - Iaşi. În 2008 a terminat un master în Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi.Din 1992 a intrat în echipa TVR Iaşi, unde a rămas până în 2004, anul în care a început să realizeze şi să producă emisiuni la TVR, în Bucureşti.

Printre cele mai importante programe realizate şi prezentate se numără: Poveste fără sfârşit, Mari români, Un european ca mine, Cealaltă Românie. În vara anului 2010 a prezentat emisiunea Camera de Ştiri (Newsroom), pe TVR Internaţional. Irina a mai prezentat, în toamna anului 2010, emisiunea interactivă Judecă tu!, difuzată pe TVR 1.

În prezent, Irina Păcurariu realizează la TVR 2 emisiunea Rețeaua de Idoli, o emisiune dedicată oamenilor dornici să cunoască personalităţi de valoare. Invitaţii sunt personalităţi diverse cu fapte, amintiri şi poveşti de viaţă nedezvăluite până acum.

Nu ratați „Oracolul Vedetelor” de vineri, 19 mai, de la ora 19:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News, dar și pe DC News TV.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania

        

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en

Site: https://www.spectacola.ro/ 

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel