Irina Columbeanu, schimbare radicală de look. Cum a fost văzută la o decernare de premii în Los Angeles - FOTO în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Instagram, Irina Columbeanu
foto: Instagram, Irina Columbeanu
Irina Columbeanu a luat o decizie îndrăzneață, de curând. Iată cum a apărut la un eveniment recent în Malibu, Los Angeles!

La doar 17 ani, Irina Columbeanu a decis să renunțe la părul lung în favoarea unei tunsori scurte și îndrăznețe. Schimbarea surprinzătoare a făcut senzație în mediul online și a stârnit o mulțime de reacții din partea cunoscuților și fanilor.

Tânăra, care locuiește în Statele Unite ale Americii, a devenit mai retrasă pe rețelele de socializare, ceea ce face ca aparițiile sale publice să fie destul de rare. Recent, imagini noi cu Irina au apărut în mediul online, surprinzându-i pe mulți. Nu doar că și-a schimbat radical coafura, dar a ales și să își exprime și aspirațiile pentru viitor. În timp ce primea un premiu în Malibu, Irina a dezvăluit că își dorește să devină chirurg, demonstrând clar o înclinație către o carieră în domeniul medical.

Ce face când nu este la școală

Tânăra s-a angajat într-un restaurant din Malibu și îi trimite bani tatălui său, care se află la un azil de aproximativ jumătate de an. În prezent, Irina urmează cursurile unei școli din prestigioasa localitate Malibu și a fost recent distinsă cu un premiu în cadrul acestei instituții. Fotografiile recente postate de Monica Gabor pe platforma Instagram au stârnit un val de reacții și comentarii din partea fanilor. Îmbrăcată modern și în același timp business, cu un machiaj discret, Irina a surprins cu noul ei look care marchează o nouă etapă în viața sa.

A fost premiată în Malibu

Irina continuă să atragă atenția prin realizările sale remarcabile, evidențiindu-se prin implicarea activă în mai multe activități sociale de impact. După ce a finalizat cursurile Liceului Francez „Anna de Noailles” din România în anul 2018, Irina a făcut un pas decisiv și s-a mutat în Statele Unite ale Americii, stabilindu-se în Malibu, alături de mama sa și de Mr. Pink.

Intrată în rândul elevilor la Malibu High School (MHS), tânăra s-a adaptat rapid la noul mediu școlar american, integrându-se cu naturalețe și pasiune în comunitatea locală. Demonstrând un angajament deosebit față de educație și viața școlară, Irina a excelat în învățătură și s-a implicat activ într-o serie de activități extracurriculare.

Mai mult decât atât, Irina s-a dedicat și ca voluntar în cadrul organizației „Boys and Girls Club of Malibu”, acordându-le timp și sprijin necondiționat. Recent, munca și devotamentul său în cadrul acestei organizații au fost recunoscute și apreciate, fiind premiată pentru contribuția sa deosebită. Monica Gabor, mândra mamă a Irinei, a împărtășit această veste deosebită pe platforma socială Instagram, prezentând diplomele care atestă performanțele fiicei sale.

Tunsă scurt și cu o atitudine nonconformistă, Irina emană un aer tineresc, pare încrezătoare și împăcată cu alegerile ei. 

foto: Monica Gabor, Instagram

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel