Irina Columbeanu nu e pregătită să-și prezinte iubitul tatălui. De ce nu vrea ca Irinel s-o viziteze în America
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
colaj: captură video, Irina Columbeanu Instagram
colaj: captură video, Irina Columbeanu Instagram
De ceva vreme Irina Columbeanu și-a făcut prieten și chiar i-a mărturisit tatălui că este îndrăgostită. Însă adolescenta nu vrea încă să i-l prezinte. Iată și motivul!

De curând, fostul magnat a mărturisit în spațiul public că are o dorință arzătoare înainte să-și dea ultima suflare: vrea neapărat să-și cunoască viitorul ginere, tânărul american care i-ar fi furat inima fiicei lui, Irinuca. În acest sens, își dorește să călătorească în America nu doar ca să-și revadă fata, acum în vârstă  de 17 ani, dar și pentru a-l întâlni personal pe iubitul acesteia. A primit, însă, un refuz delicat din partea Irinei.

„Vorbesc destul de des cu Irina. I-am și zis recent că vreau să îl cunosc pe viitorul meu ginere iar ea mi-a zis să nu vin acum în America că este destul de frig acolo și că mă anunță ea când este frumos afară să vin să fac cunoștință cu el”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Click!

Destin tragic

De mai bine de șase luni, Irinel Columbeanu își petrece zilele la azilul de bătrâni din Ghermănești. Cu toate acestea, nu este singur, deoarece este vizitat cu regularitate de prieteni și apropiați. Ba mai mult, de multe ori, aceștia îl scot în oraș sau îl duc la munte ori îl lasă să le conducă mașinile.

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din România. În 2006 se estima că avea în cont aproximativ 60 de milioane de euro, cifra crescând considerabil în următorii ani până când a reușit să agonisească 150 de milioane de euro în 2007. Totuși, parcursul financiar al lui Columbeanu a suferit fluctuații neașteptate, cu averea estimată la 40 de milioane de euro în 2008 și apoi scăzând drastic la șapte milioane de euro în 2009. În prezent, fostul magnat a ajuns într-o situație financiară precară, pierzându-și complet averea, casa, mașinile și toate celelalte bunuri și proprietăți.

Familia celebrului Iri a deținut în trecut un impresionant portofoliu imobiliar, inclusiv 56 de terenuri în comuna Ciolpani, județul Ilfov și o serie de mașini de lux. În plus, vila opulentă din Izvorani, cea mai de preț proprietate, s-a făcut scrum într-un incendiu devastator care a durat 9 ore, în toamna anului 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel