Irina Boureanu, probleme cu Ioana: A venit beată de la Balul Bobocilor
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 15 dec 2016, 12:47
WhatsApp
Irina Boureanu pare să fi ajuns la vorbele fostului ei soț, Cristian Boureanu. Fiica lor, Ioana, continuă să fie rebelă și acasă la mama sa. Colegii fetei au dezvăluit că aceasta a venit beată acasă, de la Balul Bobocilor și a fost pedepsită de mama sa.

“Ioana nu s-a lecuit de chiulit. Lipseşte destul de mult de la şcoală şi are note proaste la anumite materii, chiar şi de patru. La informatică şi la matematică este praf. A fost la balurile altor şcoli, de unde a venit băută acasă, iar maică-sa s-a supărat şi a pedepsit-o să nu mai iasă din casă. Culmea, la balul şcolii ei nici nu a mai ajuns”, au povestit colegii Ioanei Boureanu, pentru Click.

Contactată de cei de la Click!, Irina Boureanu şi-a apărat fiica: “Ioana nu are zece pe linie, e adevărat, dar nici note de 4.  Da, a fost la balul liceului unde a învăţat 9 ani, însă nu a băut nici măcar apă, de frică să nu o pozeze cineva şi să spună că are vodcă în sticlă. Într-adevăr, la cel al liceului ei nu a mai fost, dar pentru că nu vrut ea. Are câteva absenţe pentru că a fost răcită. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?