IRINA BEGU - DARIA KASATKINA LIVE SCORE în TURUL 3 la ROMA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
IRINA BEGU - DARIA KASATKINA LIVE SCORE în TURUL 3 la ROMA. Irina Begu s-a calificat în turul trei, în optimile de finală de la turneul de la Roma, unde o va întâlni pe Daria Kasatkina (19 ani, 33 WTA). Meciul va fi transmis în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO . Data încă nu a fost anunțată de organizată.

6-4. Irina Begu reușește să câștige meciul! Daria Kasatinka a fost aproape de o egala pe româncă și să producă surpriza.

5-4. Incredibil! Begu pierde game după game și meciul se complică. Urmează la serviciu și are șansa de a câștiga.

5-3. Daria Kasatkina s-a apropriat la două game-uri de egalitate.

5-2. Rusoaica mai câștigă un game.

5-1. Kasatkina câștigă primul său game din acest set. Are, însă, foarte mult de recuperat.

5-0. În doar 24 de minute Irina Begu se află la un pas de o victorie importantă!

4-0. Irina Begu defilează pe teren! Este la două game-uri distanță de victorie!

3-0. Irina Begu câștigă și pe serva sa și meciul pare că se îndreaptă într-o singură direcție: Victoria româncei!

2-0. Extraordinar! Irina reușește break-ul și se desprinde la două game-uri.

1-0. Irina Begu începe bine setul secund.

A început setul 2

- Irina Begu a câștigat primul set cu 6-1

Update: Irina Begu va juca, joi, începând cu ora 12.00.

IRINA BEGU - DARIA KASATKINA LIVE SCORE în TURUL 3 la ROMA. Irina Begu și Daria Kasatkina s-au mai duelat.

IRINA BEGU - DARIA KASATKINA LIVE SCORE în TURUL 3 la ROMA. Irina Begu a pierdut singurul meci cu Daria Kasatkina, anul trecut, la Moscova. Daria Kasatkina a câștigat în optimi cu 6-3, 3-6, 6-3.

IRINA BEGU - DARIA KASATKINA LIVE SCORE în TURUL 3 la ROMA. Irina Begu a reușit o victorie de senzație în fața belarusei Victoria Azarenka, numărul șase mondial, cu 6-3, 6-2, miercuri, în runda a doua a turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2.599.610 dolari, și s-a calificat în optimile de finală.

IRINA BEGU - DARIA KASATKINA LIVE SCORE în TURUL 3 la ROMA. Irina Begu (25 ani, 35 WTA) nu i-a lăsat nicio șansă fostului lider mondial, câștigând într-o oră și 14 minute. Irina Begu a reușit 7 ași în acest meci, având procentaje excelente la punctele făcute cu primul serviciu (80%) și cu al doilea (40%).

[citeste si]

IRINA BEGU - DARIA KASATKINA LIVE SCORE în TURUL 3 la ROMA. Irina Begu o învinge în premieră pe Azarenka (a patra favorită la Roma), în șase meciuri directe. Vika Azarenka s-a impus în 2011 în finala turneului de la Marbella, cu 6-3, 6-2, în același an în primul tur la Tokyo, cu 6-1, 6-3, în 2012, la Jocurile Olimpice de la Londra, cu 6-1, 3-6, 6-1, în 2012 în semifinale la Linz, cu 6-2, 6-1, și anul trecut, chiar la Roma, în optimi, cu 6-4, 5-7, 6-1.

IRINA BEGU - DARIA KASATKINA LIVE SCORE în TURUL 3 la ROMA. Meciul dintre Irina Begu și Daria Kasatkina va fi transmis în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO la o dată care va fi anunțată ulterior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel