ÎPS Teodosie este acum și pe Instagram: Vă voi spune doar adevărul și mesajele de la Dumnezeu! - video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Arhiepiscopia Tomisului a anunțat, miercuri seara, pe pagina de Facebook, că are cont și pe rețeaua de socializare Instagram după Facebook și Tik Tok.

Cu acest prilej, ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a transmis un mesaj credincioșilor.

'Sunt bucuros să vă împărtășesc dragostea mea față de toți că, iată, aceste mijloace tehnice ne ajută să ne apropiem. Și biserica vine în întâmpinarea dvs. Știința și tehnica aceasta este de Dumnezeu lăsată. De aceea, iată, vom fi mereu împreună. Nu vreau să vă spun altceva decât adevărul, mesajele de la Dumnezeu, că biserica este de la Dumnezeu și este condusă de El.', a spus ÎPS Teodosie.

'Și voi sunteți fii bisericii, sunteți copiii noștri duhovnicești. Vă iubim. Vă vom dărui mereu hrana spirituală ca să aveți posibilitatea perspectivei veșniciei. Noi trăim pentru a ne înveșnici bucuria și toate legăturile noastre de dragoste. Să fiți fericiți că sunteți în biserică și să luați biserica în sufletul vostru, pe Hristos, pe Tatăl și pe Duhul Sfânt, pe Maica Domnului și pe sfinți. Să ținem rânduielile împreună ca să fim împreună în veacul de acum și în cel viitor. Așa să ne ajute Dumnezeu! Amin.', a declarat ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel