Ipoteză șoc în cazul Elodiei: Vezi secretul dezvăluit sepepistului Ilie
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Misterul dispariției Elodiei Ghinescu, în urmă cu aproape șase ani,  pare de nepătruns. Ziarul Ring publică, marți, fragmente din aşa-numitele "scrisori de dragoste" ale Elodiei către sepepistul Ilie Cristian, fapt ce adâncește și mai mult motivul dispariției acesteia.

Noi fragmente din aşa-numitele "scrisori de dragoste" ale Elodiei către sepepistul Ilie Cristian sunt prezentate de ziarulring.ro. Ele fac subiectul controversatului şi foarte interesantului bilet pe care Cioacă i l-a trimis mamei Elodiei  cu menţiunea: "Elodiţa nu a fost şi nu este ceea ce noi ne-am dorit. (...) Vă caut eu când voi considera că trebuie sau e cazu". La ce se referea Cioacă, este scris în "poveştile de amor" aflate în dosarul (pulbic) de... omor.

Scrisoarea Elodiei către Ilie Cristian din 22 iunie 2007 este, de departe, cea mai interesantă: pentru că vorbeşte de un... „Ilie mic". Adică de faptul că avocata dispărută ar fi fost gravidă şi l-ar fi purtat în pântece pe fiul lui Ilie Cristian.

 Scrisoarea începe cu: "Baby... iar mor civili afgani??... iar atacuri cu bombă???... ce naiba... sper că te protejezi, iubire..." şi sfârşeşte cu: "Mă îngrijorez tot mai mult, baby, când mă gândesc că port un ilie mic...))))...te pupicez, te pupic, te pupi-tzupi...". Dacă Elodia nu se juca, în glumă, cu expresia "port un ilie mic", dacă ea chiar spunea adevărul, în varianta în care, ulterior acestei scrisori, a fost ucisă, înseamnă că posibilul criminal ar fi luat două vieţi, nu una. Dar, în varianta în care Elodia ar fi în viaţă, aşa cum susţine Cioacă, înseamnă că ea şi-ar creşte cel de-al doilea copil undeva departe: într-un program de protecţie sau într-o misiune secretă. Greu de crezut. Dar nu imposibil.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel