Ipoteză ridicolă despre Vasile Blaga. Val Vâlcu, ironie maximă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Jurnalistul Val Vâlcu critică o ipoteză legată de ședința PDL din PNL, organizată la strigarea lui Vasile Blaga. 

”Ipoteza că Vasile Blaga are nevoie de o funcție- de europarlamentar, de exemplu- iar pentru asta a chemat tot fostul PDL, cei mai puternici primari, e ridicolă. Nici nu merită a fi comentată! Adică Vasile Blaga, cel care a condus campaniile de succes a doi președinți de țară, a condus campanii ale PD, care i-a luat partidul lui Traian Băsescu aflat în funcția de președinte - când a debarcat-o pe Elena Udrea, acel Vasile Blaga ar avea nevoie de un post de europarlamentar. Invers! Partidul ar avea nevoie de el, asta e clar, oricine ar avea nevoie de Vasile Blaga într-o campanie! Este ridicol, nici nu merită a fi comentat!

Mai degrabă, trebuie să ne întrebăm de ce este lansată în spațiul public această idee? Putem lansa scenariul că e lansată de actuala conducere a PNL, ca și sondajul copiat după USR, și este menită să întărească, cel puțin aparent, actuala conducere. Este din gama sondajelor trase de păr, care plasează PNL pe locul întâi.

Un om de care ar avea nevoie toți se bate pentru o funcție de europarlamentar? E ridicolă ipoteza! Mă aștept să mai apară vreun sondaj” a comentat Val Vâlcu.

Jurnalistul a mai spus, ironic: ”Miza luptei omului care l-a trimis pe Băsescu la perdeluță este să obțină acum o funcție de europarlamentar, poate și un job la firma aia din Târgu Mureș cu punct de lucru în București, care l-a angajat pe Ludovic Orban. Poate și asta face parte din acea negociere pentru a-i da un job lui Blaga”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel