România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 18 oct 2019 / 19:59
IPJ Suceava, reacție în cazul pădurarului agresat în service-ul auto din Moldoviţa
Poliţiştii suceveni s-au sesizat din oficiu, vineri, în cazul unui pădurar din Moldoviţa care a fost bătut cu o zi în urmă într-un service auto din localitate, fiind deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al IPJ, Ionuţ Epureanu.

Potrivit acestuia, pădurarul Răzvan Cenuşă, în vârstă de 29 de ani, nu a depus nicio plângere, ci doar a relatat evenimentul, vineri, unui echipaj de poliţie cu care s-a întâlnit. ''Nu a depus nicio plângere. Azi, pe la 12,00, pădurarul, care are 29 de ani, din Moldoviţa, s-a întâlnit cu un echipaj de poliţie prin centrul comunei Moldoviţa. Din discuţie în discuţie, a spus: 'ieri am luat bătaie în jurul orei 15,00; m-am dus la un service auto, un atelier de reparaţii şi administratorul, patronul service-ului m-a bătut'. (...) L-au audiat, dar nu a precizat motivul pentru care a fost bătut. (...) Ulterior, o să vedem dacă-şi susţine în continuare acuzaţiile, dacă scoate certificat medico-legal şi are pretenţii împotriva agresorului'', a spus Epureanu. Totodată, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Silvice Suceava, George Celsia, a declarat pentru Agerpres că instituţia nu a depus nicio plângere penală în acest caz, pentru că incidentul nu a avut loc în fondul forestier.

''Asta-i o chestie privată. N-a fost în pădure. El s-a dus să schimbe cauciucurile şi ăla i-a tras un pumn în nas şi cu asta s-a terminat tot conflictul. N-a fost de la lemne, cine ştie ce au avut ei. (...) Nu a fost în timpul serviciului, ce să ne băgăm noi între ei? Dacă vrea, să depună el plângere. (...) N-am depus noi, deocamdată, nicio plângere'', a spus Celsia. Pădurarul din Moldoviţa care a fost agresat fizic, joi, când s-ar fi dus să-şi schimbe cauciucurile la un service auto din localitate, apare într-o investigaţie recentă a Recorder, 'Pe urmele hoţilor de lemn', în care o parte din neregulile prezentate se petreceau în cantonul păzit de el.

Contactat telefonic, Răzvan Cenuşă a refuzat să comenteze, limitându-se la a spune că doreşte ca persoana vinovată să fie pedepsită. Potrivit Regiei Naţionale a Pădurilor, din 2014 şi până în prezent, s-au înregistrat 185 de cazuri de agresiune la adresa personalului silvic, dintre care doi silvicultori şi-au pierdut viaţa iar unii au avut nevoie de spitalizare.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro