IPJ Suceava, reacție în cazul pădurarului agresat în service-ul auto din Moldoviţa
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Poliţiştii suceveni s-au sesizat din oficiu, vineri, în cazul unui pădurar din Moldoviţa care a fost bătut cu o zi în urmă într-un service auto din localitate, fiind deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al IPJ, Ionuţ Epureanu.

Potrivit acestuia, pădurarul Răzvan Cenuşă, în vârstă de 29 de ani, nu a depus nicio plângere, ci doar a relatat evenimentul, vineri, unui echipaj de poliţie cu care s-a întâlnit. Nu a depus nicio plângere. Azi, pe la 12,00, pădurarul, care are 29 de ani, din Moldoviţa, s-a întâlnit cu un echipaj de poliţie prin centrul comunei Moldoviţa. Din discuţie în discuţie, a spus: 'ieri am luat bătaie în jurul orei 15,00; m-am dus la un service auto, un atelier de reparaţii şi administratorul, patronul service-ului m-a bătut'. (...) L-au audiat, dar nu a precizat motivul pentru care a fost bătut. (...) Ulterior, o să vedem dacă-şi susţine în continuare acuzaţiile, dacă scoate certificat medico-legal şi are pretenţii împotriva agresorului, a spus Epureanu. Totodată, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Silvice Suceava, George Celsia, a declarat pentru Agerpres că instituţia nu a depus nicio plângere penală în acest caz, pentru că incidentul nu a avut loc în fondul forestier.

Asta-i o chestie privată. N-a fost în pădure. El s-a dus să schimbe cauciucurile şi ăla i-a tras un pumn în nas şi cu asta s-a terminat tot conflictul. N-a fost de la lemne, cine ştie ce au avut ei. (...) Nu a fost în timpul serviciului, ce să ne băgăm noi între ei? Dacă vrea, să depună el plângere. (...) N-am depus noi, deocamdată, nicio plângere, a spus Celsia. Pădurarul din Moldoviţa care a fost agresat fizic, joi, când s-ar fi dus să-şi schimbe cauciucurile la un service auto din localitate, apare într-o investigaţie recentă a Recorder, 'Pe urmele hoţilor de lemn', în care o parte din neregulile prezentate se petreceau în cantonul păzit de el.

Contactat telefonic, Răzvan Cenuşă a refuzat să comenteze, limitându-se la a spune că doreşte ca persoana vinovată să fie pedepsită. Potrivit Regiei Naţionale a Pădurilor, din 2014 şi până în prezent, s-au înregistrat 185 de cazuri de agresiune la adresa personalului silvic, dintre care doi silvicultori şi-au pierdut viaţa iar unii au avut nevoie de spitalizare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel