Ionut Radu în scădere de formă. Suporterii, îngrijorați. Mesaje dure pentru român
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Suporterii clubului Genoa îl critică aspru pe Ionuț Radu, mai ales pentru golul primit în ultima etapă, pe care l-ar fi putut apăra.

Suporterii genovezi consideră ca șutul din care Brescia a înscris un gol extrem de frumos era parabil. Radu a fost învins în minutul 34, cu un gol marca Sandro Tonali, iar Genoa a fost condusă astfel pâna în minutul 66. Suporterii au explodat și au început imediat să îl critice pe portarul român pe rețelele de socializare.

"Și-a arătat lipsa de reflexe la șutul lui Tonali", a scris un fani. "Nici măcar Nevio Favaro (fost portar la Genoa) nu era atât de slab ca Radu", a scris altul. "Radu a ratat o intervenție. Foarte prost a gestionat șutul. Sunt îngrijorat de poziționarea lui. Slab, foarte slab, sper să-și revină. Să-mi spună cineva ce s-a întâmplat cu el, parcă a fost răpit, nu mai e același", și-au manifestat frustrarea și nemulțumirea alți suporteri genovezi.

Până la urmă, eroarea a fost mai ușor trecută cu vederea și Ionuț Radu poate răsufla ușurat, deoarece Genoa a câștigat până la final cu 3-1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel