Ionuţ Radu, căpitanul României U21: Nu ne vom opri aici, vă promitem asta!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Ionuț Radu, căpitanul naționalei U21 a României
Ionuț Radu, căpitanul naționalei U21 a României
Ionuţ Radu, portarul echipei naţionale U21 şi un adevărat lider al vestiarului, prin mesajele şi discursurile cu care-şi mobilizează colegii de echipă înainte de meci, a transmis un mesaj după ce echipa noastră a jucat semifinala EURO U21, meci pierdut în faţa Germaniei. 

"Nu s-a terminat cum ne-am dorit, am fi vrut mai mult, adica totul pentru ca asa suntem noi. Atat s-a putut, din pacate. Eu sunt sigur ca vom mai trai astfel de veri, vom lupta si ne vom bucura din nou impreuna.

Cu ce ramanem dupa acest turneu? Cu mandria ca v-am avut alaturi de noi si ca impreuna ne-am simtit invincibili. Am privit fiecare adversar in ochi cu mandrie, i-am aratat ca nu ne temem, l-am facut sa simta ca Romania e puternica! Am spus la inceput ca Romania va uimi la acest turneu. Asa a fost, dar am realizat asta impreuna. Atunci cand am simtit ca nu mai putem, am primit energie de la voi. Am jucat toate meciurile cu inima! Ne-ati facut sa ne simtim eroi, dar nu stiti ca fiecare dintre voi a fost un erou pentru noi.

Un capitol din cartea de istorie s-a incheiat azi, dar urmeaza altul si apoi altul. Nu ne vom opri aici, va promitem asta! Suntem Romania si nu exista adversar mai mare decat visul nostru: dorinta de a face performanta! Aveti incredere!

HAI ROMANIA!", a transmis Ionuţ Radu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel