Urmărește emisiunea live
Ionuț Moșteanu (USR): Vor mai fi probleme, necăjeli. Așa este la guvernare
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Ionuț Moșteanu
Sursă foto: Facebook Ionuț Moșteanu
Deși situația din coaliție pare tot mai tensionată după scandalul din Ministerul Sănătății, Ionuţ Moşteanu, deputat USR PLUS, susține că partidele vor continua împreună guvernarea, iar apariția unor neînțelegeri este ceva normal.

"Înțeleg că sunt anumite nemulțumiri. Vom avea o discuție cu președinții de coaliție. Vom discuta toate detaliile, vom lămuri ceea ce este de lămurit de fiecare parte și vom merge împreună. Fiecare astfel de discuție apărută în coaliție ne va face mai buni, să mergem în aceeași direcție, pentru că românii așteaptă multe de la noi. Nu este în nici un moment fragilă această coaliție.

Abia am început, de 3 luni și ceva împreună. A fost o perioadă de început în care miniștrii și-au format cabinetele, s-au familiarizat cu lucrul. Totul abia începe să se așeze în direcția bună. Vor mai fi probleme, vor mai fi necăjeli, așa este la guvernare. Așa este chiar și într-o mică întreprindere, d-apoi când conduci toată România. Împreună, responsabili, vom face pași pentru a câștiga această luptă cu pandemia. (...) De ce nu l-ar susține? Ce i se poate reproșa lui Vlad Voiculescu dincolo poate de niște inadvertențe de comunicare? În rest, ce i se poate reproșa? Nu se pune problema demisiei lui Vlad Voiculescu. Vom rezolva în coaliție toate nemulțumirile.", a declarat Ionuț Moșteanu la RealitateaPlus.

VEZI ȘI: USR-PLUS îl susţine pe Voiculescu: "Nu pleacă nicăieri". Mesaj direct pentru PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel