Ionuț Moșteanu, AMENINȚAT după apariția la TV. ”Un șoc, oameni care mă înjură pe stradă”
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Moșteanu
Moșteanu
Ionuț Moșteanu a dezvăluit, pentru DCNews , ce reacții dure a primit de la o parte a electoratului. 

”A fost un șoc când am intrat în campania din 2016 să văd că oamenii mă înjură pe stradă fără să mă cunoască, doar pentru că spuneam că sunt de la USR și că o să fim în alegeri. Mă întrebam: de ce fac eu chestia asta? Și asta este bariera care-i oprește pe mulți să intre în politică, dar este un preț care trebuie plătit. Acum nu mai sunt așa sensibil. Din contră, sunt departe de a fi atât de sensibil. S-a schimbat și atitudinea oamenilior față de USR, au văzut că nu suntem veniți de nicăieri cu pluta. (...) Am învățat să nu mai luăm în stomac toate înjurăturile. Rămân însă oameni foarte agresivi mai ales în mediul online. Eu intru în orice dezbatere și las orice comentariu atât timp cât se păstrează un limbaj decent. Dacă sunt cuvinte jignitoare, nu tolerăm. E un lucru rău pentru societate să tolerăm jignirile mai ales în spațiul online care scoate toți demonii din oameni. În spatele calculatorului, devin foarte agresivi. 

Există vârfuri de agresivitate după aparițiile mele la televizor. Atunci am mesaje, am fost amenințat, mi-a fost amenințată familia, dar trec peste asta, cred că dacă m-aș întâlni cu omul respectiv față-n față, am discuta, s-ar calma toate tensiunile. 

Cred că acesta e tributul care trebuie plătit. Îți mai iei și șuturi” a spus Ionuț Moșteanu, vicepreședinte și deputat USR, la DCNews

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel