Ionuț Cristache, linșat. Mesaj pentru Mircea Marian: E bolnav de ură
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ion Cristoiu și Ionuț Cristache
Ion Cristoiu și Ionuț Cristache
Ionuț Cristache i-a dat o replică lui Mircea Marian după ce acesta din urmă a scris un text despre jurnalistul de la TVR 1.

”Jurnalistul TVR Sarmaluta coborand dintr-o masina de 40-50.000 de euro. Merita sa faci interviuri cu infractori ;) Partea funny e ca, dupa ce a parcat, era suparat ca parcarea costa 5 lei si a intrebat daca poate plati la plecare :)))

PS: Serios, oare cati angajati ai TVR isi pot permite, dintr-un salariu, o masina 4×4 de 40-50.000 de euro? E o intrebare retorica, bineinteles” - scrisese Mircea Marian pe Facebook, loc unde a postat și o fotografie cu Ionuț Cristache care coboară dintr-un BMW.

Replica jurnalistului de la TVR 1 a venit pe rețeaua socială

”Aveti aici definita hartuirii! Omul asta e bolnav de ura, sunt uluit ca are 200 de share uri! E cel care a condus impotriva mea campania de denigrare "Sarmaluta", mai apoi pe cea cu "fuga de politie" si acum asta! Masina nu e mea, masina mea e in service de o luna, mi au dat masina asta la schimb, acum am o alta la schimb si tot asa, ca nu i dau de cap! Dar sa presupunem ca era a mea, era un pacat!? Serios, ce i asta! Ce citim noi aici? Sunt socat! Asta e jurnalism, asta e o deontologie?! Omul asta si a facut o obsesie din persoana mea... maine-poimaine imi da adresa pe facebook asa cum a mai facut si cu altii, imi da poze cu familia! Asta e tara ca afara pe care o vrem, asa arata?”, a scris Ionuț Cristache pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel