Ionuț Stroe: Îl vom EXCLUDE din PNL. Ne cerem scuze
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Ionuț Stroe, purtător de cuvânt PNL, a avut o intervenție telefonică la România TV.

Ionuț Stroe a anunțat că Jenor Beudean, nimeni altul decât vicepreședintele PNL Bistrița, cel care ar fi bătut o femeie în trafic, va fi exclus din partid.

"Acest om va fi exclus din PNL. Nu este niciun fel de dubiu asupra acestui lucru. Mai mult decât atât, ne cerem scuze public persoanei vătămate și, pe de-o parte, ne bucurăm că imaginile au apărut în presă", a declarat Ionuț Stroe la România TV.

VEZI ȘI: FEMEIE BĂTUTĂ de un lider PNL. Imagini ȘOCANTE

PNL transmite că "Biroul Politic Județean al PNL Bistrița-Năsăud se delimitează categoric de orice act de violență asupra unei persoane, cu atât mai mult asupra unei femei. Faptele imputate domnului Jenor Beudean, fostul candidat al PNL pentru primăria Șieu-Odorhei, sunt de o gravitate excepțională, inacceptabile și nu pot fi sub nicio formă tolerate de Partidul Național Liberal. Drept urmare, în cel mai scurt timp, Biroul Politic Județean al PNL se va întruni în ședință de urgență cu propunerea de excludere din partid, în conformitate cu articolul 26, alin 1, litera h. din Statut. Mulțumim, pe această cale, persoanelor care au reclamat astfel de manifestări incompatibile cu o conduită morală și cetățenească. Precizăm că domnul Jenor Beudean nu mai deține nicio funcție de conducere în cadrul PNL Bistrița-Năsăud din 15 aprilie 2016". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel